Laurette, după moartea lui Costin Mărculescu: ”La ultimul eveniment am stat împreună la masă”

11.06.2020, 09:38
Laurette, după moartea lui Costin Mărculescu: ”La ultimul eveniment am stat împreună la masă”

Laurette Atindehou a transmis un mesaj după moartea celui care a fost actorul Costin Mărcuilescu. Vedeta și-a amintit de evenimentele la care a participat alături de acesta.

Laurette a povestit că la ultimul eveniment la care s-a întâlnit cu Costin Mărculescu a stat împreună cu acesta la masă, au dansat și au râs împreună.

”Dumnezeu să te odihnească în pace, om bun la sufletai fost primul care atunci când am defilat pe scenă în Brăila la 14 ani în calitate de model și manechin am primit nota 10 de la ține. Mă rog, acolo sus în ceruri să primești înzecit.

Îmi pare rău, ai fost un suflet bun și atunci când ne vedeam la emisiuni sau evenimente mă întrebai mereu cum sunt, la ultimul eveniment am stat împreună la aceeași masă am râs și am dansat împreună…

Cine ar fi crezut că o să fie ultima noastră petrecere!! Trist!!! Ești o persoană deosebită și așa vei rămane în inima mea, fără îndoială. Ai lăsat un semn cald în sufletul meu. Îți doresc din inimă numai fericire, acolo sus în ceruri. Adio !!Dumnezeu să te odihnească în pace”, a spus Laurette.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă

Costin Mărculescu a fost descoperit decedat în propriul apartament în noaptea de miercuri spre joi.

Acesta locuia singur, într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, iar vecinii spun că l-au văzut ultima dată sâmbătă, când a ieșit cu câinele la plimbare.

O vecină a anunțat că s-a spart o țeavă în locuința sa, de la etajul 8 și a inundat mai multe apartamente. De câteva zile, animalul de companie a lui Costin Mărculescu lătra încontinuu.

Reporterul Horațiu Tudor, de la emisiunea ”Xtra Night Show” este cel care a ajuns la locuința lui Costin Mărculescu și care a anunțat autoritățile.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor (n.r. Viorica și Ioniță de la Clejani), iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor.

Pompierii au spart ușa pentru a reușit să intre în locuința acestuia, iar medicii de pe Ambulanță au fost cei care au găsit trupul neînsuflețit al actorului în cadă.

Actorul era foarte activ pe rețelele de socializare, însă din data de 27 mai acesta nu mai postase nimic în mediul online.

citește și...