FOTO / Laurette, cu bustul la înaintare. I-a dat gata pe internauți!

24.10.2021, 10:32
FOTO / Laurette, cu bustul la înaintare. I-a dat gata pe internauți!
FOTO / Laurette, cu bustul la înaintare. I-a dat gata pe internauți!

Laurette Atindehou, în vârstă de 37 de ani, este o prezență super sunzuală în peisajul showbiz-ului românesc. Vedeta își impresionează fanii din mediul online cu fiecare apariție a sa. Recent, pe contul său de pe o rețea de socializare, Laurette a postat o fotografie care îi evidențiază bustul voluptuos.

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018.

Vedeta este una dintre cele mai senzuale apariții din peisajul showbiz-ului românesc.

Laurette, cu bustul la înaintare. Cum au reacționat cei care au văzut-o

Recent, pe contul său de pe o rețea de socializare, Laurette a postat o fotografie care a făcut deliciul internauților. Acesta a pozat astfel încât să își scoată în evidență bustul impresionant.


”Cea mai frumoasă femneie! Ești superbă!”, ”Cât de superbă ești!”, ”Superbă și frumoasă”, ”Așa mare ai….?”, ”Frumoasă”, ”Bună rău”, au complimentat-o cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Laurette și-a făcut salon de masaj

Laurette și-a deschis propriul salon de masaj, situat în zona Moșilor-Obor. Vedeta a dat detalii despre afacerea sa pentru click.ro. “Este o vilă care are o suprafață de 160 mp și pe care o vom amenaja pentru serviciile de masaj și manichiură-pedichiură. Am adus o parte din mobilier din Italia, am mai luat de la furnizori și de la alte firme specializate. Vom avea 6 angajate, iar cei interesați vor putea face orice tip de masaj doresc. De relaxare, anticelulitic, cu pietre vulcanice, terapeutic sau cu bambus. Iar la serviciile de mani-pedi vom avea personal specializat, de asemenea… Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot crește copilul”, a spus aceasta.

Laurette are și un asociat în afacerea respectivă: “Nu sunt singură, am un asociat, o persoană căreia nu vreau să îi dau numele, pentru că nu este personă publică. Au fost și încă mai sunt cheltuieli, dar așa este la început. Eu mă voi ocupa de tot ce înseamnă reclamă, promovare”.

citește și...