Laurette Attindehou, snopită în bătaie într-un hotel din Centru Vechi! Vedeta a ajuns la Poliție plină de vânătăi

11.03.2021, 09:27
Laurette Attindehou, snopită în bătaie într-un hotel din Centru Vechi! Vedeta a ajuns la Poliție plină de vânătăi
Laurette Attindehou, snopită în bătaie într-un hotel din Centru Vechi! Vedeta a ajuns la Poliție plină de vânătăi

Laurette Attindehou trece prin momente dificile! Bruneta a ajuns la Poliție marți seară, 9 martie, după ce a fost snopită în bătaie la un hotel de lângă Banca Națională.

Administratorul hotelului a fost cel care a auzit-o pe mulatră țipând dintr-o cameră și a chemat Poliția. Din primele informații, Laurette se afla în cameră cu un bărbat, iar între cei doi s-a iscat un scandal monstru.

Laurette Attindehou, altercație un bărbat

Polițiștii de la secția 10 au ajuns la fața locului la ora 21.30 și i-au dus pe cei doi la secție pentru declarații. Bărbatul avea un dinte lipsă și vănătăi la gură, iar Laurette avea urme pe tot corpul.

Laurette Attindehou nu a dorit să facă declarații despre incident, însă avocatul ei a trimis un comunicat de presă referitor la incidentul de marți seară.

“În seara zilei de 9 martie, Laurette a fost victima unei agresiuni. În prezent eu și clienta mea ne gândim dacă vom depune plângere penală. Semnele agresiunii de pe corpul Laurettei sunt ușoare. Nu se știe motivul care a generat această agresiune. A fost un atac spontan, care a luat-o prin surprindere.

Am fost cu ea la Poliție marți seară. Ea are urme de violență la nivelul corpului pe mai multe părți. Sângele care se vedea pe persoana de sex masculin era al lui Laurette. A fost o violență destul de gravă. Psihic este destul de grav. Mai sunt alte persoane care au sunat la 112 și care au fost alertate de strigătele lui Laurette. Vrem să analizăm o altă încadrare puțin mai gravă decât cea de agresiune. Marți noapte ne-am prezentat la INML, azi vom merge din nou”, a declarat avocatul mulatrei, la Xtra Night Show.

A fost căsătorită cu Ciprian Nistor

Laurette Attindehou s-a căsătorit, în februarie 2017, în penitenciarul Jilava cu omul de afaceri Ciprian Nistor. După nici un an și jumătate de mariaj, mulatra anunța că divorțează de acesta.

‘După divorț nu a fost deloc ușor. Am trăit o poveste de dragoste, am fost căsătorită cu acte, dar nu a fost să fie. Asta e viața. Am rămas în relații bune cu fostul soț. Îl mai vizitez la pușcărie. Ultima dată am mers la penitenciar să-l văd acum șapte luni. Nu știu câți ani mai are de ispășit pedeapsa’, a declarat Laurette pentru Click!, în martie 2019.

citește și...