Laurette are planuri de căsătorie. ”Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine”

04.12.2021, 13:43
Laurette are planuri de căsătorie. ”Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine”

Laurette Atindehou, în vârstă de 37 de ani, este mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye. Vedeta are planuri de căsătorie. ”Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine”, a declarat Laurette în cadrul unui podcast. De asemenea, aceasta a mărturisit că își dorește să devină din nou mămică.

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018. În prezent, Laurette trăiește o poveste de dragoste cu fostul fotbalist de la Dinamo Magaye Gueye. Laurette Atindehou și Magaye Gueye au o relație de mai bine de un an. Iubitul lui Laurette se află la Paris, astfel că în ultima perioadă de timp vedeta a făcut naveta pentru a-l vedea.

Laurette a mărturisit, în cadrul unui podcast că ea și iubitul ei au vorbit deja despre căsătorie. De asemenea, vedeta a mărtturisit că își mai dorește un copil.

Laurette are planuri de căsătorie. ”Chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute, noi nu ne-am despărțit”

”Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine. Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună. Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute, noi nu ne-am despărțit”, a declarat Laurette la podcastul „Fără filtre” cu Alina Ionescu, notează click.ro.

”Nu rezistăm unul fără celălalt, chiar dacă eu sunt aici și el acolo. Iubirea e mai intensă atunci când te vezi mai rar. Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum”, a adăugat ea.

Laurette și-a făcut salon de masaj

Laurette și-a deschis propriul salon de masaj, situat în zona Moșilor-Obor. Vedeta a dat detalii despre afacerea sa. “Este o vilă care are o suprafață de 160 mp și pe care o vom amenaja pentru serviciile de masaj și manichiură-pedichiură. Am adus o parte din mobilier din Italia, am mai luat de la furnizori și de la alte firme specializate. Vom avea 6 angajate, iar cei interesați vor putea face orice tip de masaj doresc. De relaxare, anticelulitic, cu pietre vulcanice, terapeutic sau cu bambus. Iar la serviciile de mani-pedi vom avea personal specializat, de asemenea… Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot crește copilul”, a spus aceasta.

Laurette are și un asociat în afacerea respectivă: “Nu sunt singură, am un asociat, o persoană căreia nu vreau să îi dau numele, pentru că nu este personă publică. Au fost și încă mai sunt cheltuieli, dar așa este la început. Eu mă voi ocupa de tot ce înseamnă reclamă, promovare”.

citește și...