Laurette a rămas cu traume după accidentul de mașină. ”Am fost aruncată direct într-un gard din beton, era gata să-mi rămână creierii întinși pe parbriz”

12.04.2022, 12:40
Laurette a rămas cu traume după accidentul de mașină. ”Am fost aruncată direct într-un gard din beton, era gata să-mi rămână creierii întinși pe parbriz”
Laurette a rămas cu traume după accidentul de mașină din urmă cu o lună. ”Am fost aruncată direct într-un gard din beton, era gata să-mi rămână creierii întinși pe parbriz”

Laurette Atindehou, în vârstă de 38 de ani, a fost implicată într-un accident de mașină luna trecută. Aceasta a mărturisit că a rămas cu traume după incidentul respectiv. ”Am fost aruncată direct într-un gard din beton, era gata să-mi rămână creierii întinși pe parbriz”, a mărturisit aceasta. Laurette a apelat la serviciile unui psiholog.

Luna trecută, Laurette a avut un accident de mașină, în zona Tunari din Capitală, în urma căruia au fost avariate patru automobile. Un șofer a intrat în mașina în care era vedeta și a proiectat-o într-un gard de beton. În urma incidentului teribil, Laurette s-a ales cu răni la piucioare și la umărul stâng.

Laurette a fost marcată de accidentul prin care a trecut și a apelat la ajutorul psihologului Cristian Andrei pentru a trece peste trauma suferită.

Laurette a rămas cu traume după accidentul de mașină. ”Sperietura a fost așa de mare că a trebuit să merg la psiholog să mă tratez”

„Merg la psiholog săptămânal după accident! M-am speriat foarte tare! De când conduc, așa accident nu am mai avut în viața mea! Am fost aruncată direct într-un gard din beton, era gata să-mi rămână creierii întinși pe parbriz! După accident, am ieșit din mașină foarte speriată! Din motor ieșea un fum gros și mi-a fost frică să nu ia foc mașina, să facă explozie. A venit Ambulanța și mi-a acordat primul ajutor. Am rămas cu răni ușoare pe corp, însă sperietura a fost așa de mare că a trebuit să merg la psiholog să mă tratez! De atunci tot merg la terapie”, a mărturisit Laurette pentru click.ro.

„Lumea se adunase în jurul meu, ca la urs. Strigau la mine și mă făceau în toate felurile. Eu nu am făcut nimic, s-a constatat, de altfel, și de către Poliție că eu am fost nevinovată! N-am văzut cât poate fi lumea asta de rea, erau porniți cu toții pe mine! Mă judecau și nu știu pentru ce, că nu aveau motiv, doar pentru că sunt vedetă, că mă știau de la televizor?!”, a mai spus aceasta.

Laurette și-a făcut salon de masaj

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018. Laurette și-a deschis propriul salon de masaj, situat în zona Moșilor-Obor. Vedeta a dat detalii despre afacerea sa. “Cei interesați vor putea face orice tip de masaj doresc. De relaxare, anticelulitic, cu pietre vulcanice, terapeutic sau cu bambus. Iar la serviciile de mani-pedi vom avea personal specializat, de asemenea… Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot crește copilul”, a spus aceasta.

Laurette are și un asociat în afacerea respectivă: “Nu sunt singură, am un asociat, o persoană căreia nu vreau să îi dau numele, pentru că nu este personă publică. Au fost și încă mai sunt cheltuieli, dar așa este la început. Eu mă voi ocupa de tot ce înseamnă reclamă, promovare”.

citește și...