Laurette a fost infectată cu COVID-19. ”Am fost patru zile moartă, la pat”

24.01.2022, 14:12
Laurette a fost infectată cu COVID-19. ”Am fost patru zile moartă, la pat”
Laurette a fost infectată cu COVID-19. ”Am fost patru zile moartă, la pat”

Laurette Atindehou, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit că a fost infectată cu COVID-19 înainte de sărbători. Vedeta a avut simptome destul de grave, după cum a explicat în cadrul unui interviu. ”Am fost patru zile moartă, la pat. Dar bine că l-am făcut, uite că acum, cu infectările astea cu Omicron, am scăpat”, a declarat Laurette Atindehou.

Înainte de sărbătorile de iarnă, Lauretta a fost infectată cu noul coronavirus.

Despre simptomele pe care le-a avut a dat detalii vedeta într-un interviu pentru click.ro.

Laurette a fost infectată cu COVID-19. ”chiar înainte să plec în vacanță în America”

Laurette s-a simțit foarte rău după ce a fost infectată cu noul coronavirus, timp de patru zile stând la pat.

“Am avut și eu Covid, chiar înainte de Sărbători. Mai precis, chiar înainte să plec în vacanță în America. Am fost patru zile moartă, la pat! Dar bine că l-am făcut, uite că acum, cu infectările astea cu Omicron, am scăpat”, a spus Laurette pentru sursa mai sus-menționată.

Laurrete formează un cuplu cu Magaye Gueye

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018. În prezent, Laurette trăiește o poveste de dragoste cu fostul fotbalist de la Dinamo Magaye Gueye. Laurette Atindehou și Magaye Gueye au o relație de mai bine de un an. Iubitul lui Laurette se află la Paris, astfel că în ultima perioadă de timp vedeta a făcut naveta pentru a-l vedea. Laurette a mărturisit, în cadrul unui podcast că ea și iubitul ei au vorbit deja despre căsătorie. De asemenea, vedeta a mărturisit că își mai dorește un copil.

 

La o emisiune de televiziune, Laurette a dezvăluit cum se înțelege iubitul ei cu tatăl său, Christian, care locuiește în benin, Africa.  Cei doi se înțeleg foarte bine, cu atât mai mult cu cât ambii vorbesc limba franceză. ”Cu tatăl meu țin legătura. Vorbesc cu el ori de câte ori avem ocazia. S-a împrietenit și cu iubitul meu foarte mult și ei dacă vorbesc în franceză, se înțeleg foarte bine. Și tatăl meu mereu îmi spune să învăț franceză”,  a declarat Laurette la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro. ”Tata i-a transmis lui Magaye să aibă grijă de mine. Magaye este un băiat foarte bun și iubitor”, a adăugat vedeta.

 

citește și...