Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Laurențiu Reghecampf. ”Nu există ceva mai frumos decât tine”

02.06.2021, 10:28
Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Laurențiu Reghecampf. ”Nu există ceva mai frumos decât tine”
Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Laurențiu Reghecampf. ”Nu există ceva mai frumos decât tine”

Impresara Anamaria Prodan i-a făcut o superbă declarație de dragoste paretenerului său de viață, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la 13 ani de la nunta de vis pe care au avut-o, ținută în Las Vegas și ulterior și în Snagov. Evenimentul a avut loc ieri, tot în Snagov. Pe contul  său de socializare, Anamaria Prodan i-a făcut o superbă declarație de dragoste partenerului său de viață.  ”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu se vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viata nu este peste tine… ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, este mesajul transmis de vedetă.

Când și unde s-au cunoscut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și actualul său soț, Laurențiu Reghecampf, s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă și chiar au avut o relație.

Cei doi s-au separat și fiecare s-a căsătorit cu altcineva, ca după ani să ajungă și ei în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat”,  povestea Anamaria Prodan într-un interviu.

citește și...