Laurențiu Reghecampf reacționează după apariția unor stenograme în care ar amenința o tânără: “Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o până acum”

11.12.2021, 12:00

Laurențiu Reghecampf a reacționat în urma apariției unor stenograme în care amenință o tânără, fostă prietenă a Corinei Caciuc. Antrenorul Universității Craiova nu a dezmințit că ar fi purtat respectiva discuţie. Convorbirea dintre cei doi a avut loc în urmă cu mai multe luni.

 

Problemele apar pentru Laurenţiu Reghecampf, pe plan personal. Antrenorul echipei Universitatea Craiova se confruntă cu probleme din cauza relaţiei pe care o are cu Corina Caciuc.

“Să-ți spun ceva: o să ne întâlnim la un suc și o să mă cunoști personal”, i-ar fi transmis Laurentiu Reghecampf fostei prietene a iubitelui lui.

Reghecampf: “Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o până acum”

Antrenorul a infirmat pentru Wowbiz că a amenințat pe cineva și s-a abținut să facă comentarii. Mai mult, Laurențiu Reghecampf spune că stenogramele reprezintă cea mai mare prostie pe care el a auzit-o vreodată.

” Nu, nu… Cred că este cea mai mare prostie pe care am auzit-o până acum.

Nu am ce să comentez sub nicio formă la această discuție. N-am nimic de comentat la așa ceva, chiar nu am amenințat pe nimeni”, a spus Laurențiu Reghecampf.

 

Laurențiu Reghecampf: ”Fetița mea a murit la un an și două luni”

Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri despre dramele din viața sa, la emisiunea online „Fiță cu Adiță”. Antrenorul Universității Craiova a vorbit despre fetița pe care a pierdut-o în prima căsătorie, dar și despre boala mama mamei sale.

Antrenorul a avut o fetiță cu fosta soție, Mariana Pfeiffer, care a murit din cauza unei probleme de sănătate cu care s-a născut.

”Fetița mea, Ana Lisa, a murit la un an și două luni. Avea o boală la inimă, nu se formaseră camerele la inimă. Obosea când mânca. Ne-am dat seama că are o problemă că i se înnegreau buzele. Am fost la control cu ea și ne-au zis că trebuie să-i facem operație. Am făcut la Cluj, era o operație mare. Trebuiau să lase copilul deschis 24 de ore după operație, dar a făcut o pneumonie și a murit. Nu a reușit operația, din păcate. Mai greu a fost pentru fosta mea soție, care a trebuit să treacă singură de acest moment, pentru că eu am plecat cu băieții în turneu. E cel mai tragic lucru să-ți pierzi un copil”, a povestit antrenorul Universității Craiova.

 

 

citește și...