Laurențiu Cazan, despre Marina Voica. ”Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă”

14.10.2021, 11:46
Laurențiu Cazan, despre Marina Voica. ”Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă”
Laurențiu Cazan, despre Marina Voica. ”Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă”

Muzicianul Laurențiu Cazan, în vârstă de 63 de ani, a făcut declarații despre îndrăgita artistă Marina Voica, în vârstă de 85 de ani. În urmă cu ani, cei doi au trăit o poveste de dragoste. Laurențiu Cazan a vorbit despre sentimentele care îl leagă de Marina Voica în cadrul unu interviu. ”Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă”, a spus acesta.

În urmă cu ani, Laurențiu Cazan, cel care a cucerit publicul cu hit-ul ”Say Something”, și Marina Voica au trăit o poveste de dragoste înainte de anii ’90. la acea vreme, Marina Voica avea 47 de ani, iar Laurențiu Cazan avea 24 de ani. relația lor a durat trei ani.

Laurențiu Cazan a acordat un interviu pentru impact.ro, în care a vorbit despre îndrăgita artistă Marina Voica, de care acum îl leagă o frumoasă relație de prietenie.

Laurențiu Cazan, despre Marina Voica. ”Pentru oamenii față de care ai avut sentimente, păstrezi mereu o anume sensibilitate”

”Cum ar putea exista alternative, că n-am fi rămas prieteni? Știu că s-a operat la inimă, știu că recent și-a lansat o carte. Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă, ce am trăit, dar nu mulți știu că pe noi ne-a legat foarte mult și muzica, că aveam această pasiune comună”, a declarat Laurențiu Cazan.

”Cum să n-am empatie pentru Marina…? Cum să n-am empatie, acum, la greu, pentru o artistă precum Marina? Pentru oamenii față de care ai avut sentimente, păstrezi mereu o anume sensibilitate”, a mai spus artistul.

Marina Voica, operată pe cord în primăvara acestui an

În luna mai, Marina Voica a fost operată pe cord deschis. Marina Voica avea leziuni severe la două dintre valvele inimii. După ce mai multe clinici din ţară au refuzat să-şi asume riscul, Marina Voica a fost operată cu succes pe cord la o clinică privată din Braşov.

”Am avut niște clipe care sunt imposibil de descris, mi-e imposibil să descriu, trebuie să treci prin așa ceva, n-aș dori nimănui. Dar dacă există posibilitatea de a trece prin așa ceva, ca să fi sănătoasă, cât de cât, merită”, a declarat Marina Voica la acea vreme.

Marina Voica: ” Eu, pentru tinerii de azi, sunt aşa… ohohoho… din­tr-o altă epocă!”

Marina Voica este una dintre cele mai importante și mai îndrăgite interprete de muzică ușoară din țara noastră. Vedeta mărturisește, însă, că se teme că generațiile de tineri nu știu prea multe lucruri despre ea.

”Deşi am şi foarte mulţi fani cu vârste fragede, ştiu că sunt şi destui tineri care nu au auzit ni­ciodată de mine. Îţi dau doar un exemplu: de curând, am telefonat să fac o comandă pentru ce­va. Opera­toa­rea aceea care mi-a răspuns şi care, după vo­ce, era foarte tânără, mi-a cerut să-i co­munic nu­mele. I-am spus: „Marina Voica sunt.” „Cum?”, a insistat ea. „Doamnă,” i-am zis re­vol­tată, „sunt Marina Voica. N-aţi auzit de mine? N-o cu­noaşteţi pe Marina Voica?” „Nu, îmi pare rău,” mi-a răspuns ea, „n-am auzit ni­ciodată nu­mele ăsta”.Deci fata aceea nici măcar nu auzise de mine! Şi nu o învinovăţesc: asta e o altă lume, în care tineretul e acaparat de in­ter­net, în care tineretul ascultă o al­tă muzică… Eu, pentru ti­ne­rii de azi, sunt aşa… ohohoho… din­tr-o altă epo­că! Prin urmare, e normal ca mulţi să nici nu fi au­zit de mine. Degeaba am eu pes­te 800 de şlagăre, iar me­lo­dia „Şi afară plouă, plouă” e aproape un imn naţional, că mulţi dintre ei habar nu au de lu­crurile astea, fiindcă, pur şi simplu, ele au legătură cu un alt timp, deci ţine de mine să fac ca numele Marina Voica să aibă legătură şi cu timpul pre­zent. Altfel, cândva, când tinerii aceş­tia vor ajunge la maturitate, ni­meni n-o să-şi mai aducă amin­te de mine”, a mărturisit Marina Voica pentru Formula AS.

citește și...