Laura Giurcanu, dezvăluiri din cariera sa în modelling. ”E o lume pentru care ai nevoie de stabilitate mentală, altfel te poate face rapid să te îndoiești de tine”

16.05.2022, 15:06
Laura Giurcanu, dezvăluiri din cariera sa în modelling. ”E o lume pentru care ai nevoie de stabilitate mentală, altfel te poate face rapid să te îndoiești de tine”
Laura Giurcanu, dezvăluiri din cariera sa în modelling. ”E o lume pentru care ai nevoie de stabilitate mentală, altfel te poate face rapid să te îndoiești de tine”

Laura Giurcanu, fostă concurentă la emisiunea ”Survivor România”, a făcut dezvăluiri din trecutul său. Aceasta a făcit declarații despre cariera sa ca model. ”E o lume pentru care ai nevoie de stabilitate mentală, altfel te poate face rapid să te îndoiești de tine”, a mărturisit laura Giurcanu în cadrul unui interviu.

Laura Giurcanu este fotomodel, influencer și vlogger, cu aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram. Tânăra în vârstă de 24 de ani a pozat în reviste de modă precum Vogue, Elle și Cosmopolitan. Laura Giurcanu a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce a câștigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu” la vârsta de 14 ani. Puțini știu însă că înainte de a fi model tânăra a practicat atletismul timp de șapte ani. În anul 2013 şi-a creat un cont pe Youtube, iar în prezent a ajuns la 390.000 de abonați. Tânăra are propriul podcast – „Seencer”, unde discută cu diverse personalități despre relații, social media, prietenie, traume, vise și viitor.

Laura Giurcanu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Laura Giurcanu, dezvăluiri din cariera sa în modelling. ”Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât”

Despre cariera sa în lumea modei a făcut dezvăluri Laura Giurcanu pentru revista Viva. ”Cu siguranță m-am maturizat brusc și devreme, dar am făcut și sport de performanță înainte și, cumva, eram pregătită pentru această responsabilizare. Am trăit lucruri foarte interesante și sunt recunoscătoare pentru educația și valorile întipărite de părinți. Chiar dacă eram departe de casă, am luat decizii bune și am avut grijă de mine. Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât, însă asta e valabil și acum, așa este construită industria”, a spus aceasta.

Întrebată dacă lumea modei este una în care există multe interese și compromisuri și în care modelele au parte și de ”țepe”, blonda a răspuns: ”Eu nu am trăit nimic din registrul ăsta, însă e o lume pentru care ai nevoie de stabilitate mentală, altfel te poate face rapid să te îndoiești de tine, până la cele mai profunde niveluri”.

Laura Giurcanu a explicat și de ce a renunțat la modelling: ”Am renunțat la modelling pentru că voiam mult să mă exprim, să vorbesc și să scriu, să fiu deschisă și sinceră în fața oamenilor, iar la ceva timp după ce am făcut asta, a început să fie și monetizat, lucru care mi-a permis să pot renunța la modelling și să mă focusez pe ceva ce îmi aducea mai multă bucurie atunci. Acum îmi e dor și e posibil să îi mai dau o șansă, chiar m-am gândit mult la asta când eram plecată. Văd totul mult mai diferit acum, cu maturitate”.

citește și...