Laura Giurcanu, despre experiența ”Survivor România”. ”Eu nu mă vedeam în finală”

14.04.2022, 12:41
Laura Giurcanu, despre experiența ”Survivor România”. ”Eu nu mă vedeam în finală”
Laura Giurcanu, despre experiența ”Survivor România”. ”Eu nu mă vedeam în finală”

Laura Giurcanu, care a făcut parte din echipa Faimoșilorr de la emisiunea ”Survivor România”, a mărturisit cum a fost participarea la competiție pentru ea. ”Eu nu mă vedeam în finală, nu am plecat cu gândul să ajung în finală, ci să mă bucur de experiență”, a declarat laura Giurcanu la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Laura Giurcanu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro Tv, Laura Giurcanu a explicat cum a fost participarea la concurs pentru ea, dar a vorbit și despre foștii săi colegi de echipă.

Laura Giurcanu, despre experiența ”Survivor România”. ”Mi s-a luat exact când l-am auzit pe Emil vorbind despre TJ”

“A fost superbă experiența, deși a fost grea. (…) Cei de acolo nu mă considerau manipulatoare.(…) Zmărăndescu a zis asta după ce a ieșit, înainte de a ieși m-a invitat la el acasă. (…) Andreea Tonciu m-a întrebat cum ar putea să facă și ea ce fac eu, iar acolo a spus că nu știe ce mă recomandă. Andreea și-a cerut scuze de la mine înainte să plece. (…) S-a rupt devreme prietenia cu TJ(…) Cu TJ am simțit că am lucuri în comun, fiind interesată de cultura americană. După două-trei săptămâni eu deja m-am îndepărtat”, a declarat Laura Giurcanu.

”Ce manipulare am făcut? Voi v-ați uitat la emisiune cap-coadă? Eu garantez că nu mi-am făcut o gașcă să nu fiu nominalizată. (…) Tehnic eu nu eram în pericol de eliminare la început, două luni din trei, eram eu și Elena fetele în echipă. (…) Eu mă îndepărtasem și de Emil și de TJ cu două săptămâni. (…) Mi s-a luat exact când l-am auzit pe Emil vorbind despre TJ. Când ei erau frați,, brothers. Și mi s-a luat (…)Eu nu mă vedeam în finală, nu am plecat cu gândul să ajung în finală, ci să mă bucur de experiență. (…) Eu am dormit și cu Radu și cu Emil. Nu văd relevant dacă iubitul meu posta ceva pe Facebook să îmi ia apărarea”, a mai spus fosta concurentă de la ”Survivor România”.

citește și...