Laura Dincă a rupt tăcerea despre despărțirea de Cristian Boureanu. ‘Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta’

02.08.2021, 15:22
Laura Dincă a rupt tăcerea despre despărțirea de Cristian Boureanu. 'Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta'
Laura Dincă a rupt tăcerea despre despărțirea de Cristian Boureanu

Laura Dincă și Cristian Boureanu s-au despărțit după șase ani de relație! Cei doi aveau planuri de nuntă, însă totul s-a dus de râpă. Fostul politician a confirmat că nu mai este împreună cu Laura Dincă. 

Cristi Boureanu și Laura Dincă erau împreună din 2015. Tânăra i-a fost alături lui Boureanu atunci când acesta a făcut pușcărie luni bune. Cristian Boureanu părea decis să-și pună pirostriile pentru a treia oară cu Laura, însă totul a culminat cu o despărțire.

Laura Dincă a rupt tăcerea despre despărțirea de Cristian Boureanu

Laura Dincă a făcut primele declarații despre despărțirea de afacerist. Tânăra a precizat că ambii au hotărât să pună punct relației.

“Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, a declarat Laura Dincă pentru Playtech.

Laura Dincă a plecat de acasă

Surse din anturajul celor doi au declarat că Laura Dincă a făcut tot posibilul ca relația să funcționeze, însă în cele din urmă a decis să plece de acasă. Se pare că Laura Dincă aștepta cu ardoare ziua cea mare și chiar își pregătise rochia de mireasă.

„De o lună, Laura s-a mutat de acasă pentru că nu a mai putut continua relația cu Cristian. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că după atâția ani împreună a intervenit și obișnuința de a fi cu cineva, de a-i simți prezența lângă tine, dar pentru că nu se mai înțelegeau deloc, a venit și deznodământul relației lor. Probabil și nunta s-a lăsat mult așteptată. Aștepta doar ziua cea mare și fericita petrecere. Acum nu-i rămâne decât să o vândă pentru că nu mai are ce să facă cu ea… Există zvonuri cum că Laura a tot sperat că Boureanu să se schimbe”, au mărturisit apropiații fostului cuplu pentru Click!

citește și...