Laura Cosoi se pregătește de botez. Când și unde va avea loc evenimentul

22.09.2020, 14:11
Laura Cosoi se pregătește de botez. Când și unde va avea loc evenimentul

Laura Cosoi și partenerul săuu de viață, Cosmin Curticăpean, se pregătesc să-și boteze fetița cea mică. Vedeta a oferit detalii despre evenimentul care urmează să aibă loc în familia lor.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a acestui an, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita.

Acum, Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, se ptegătesc de botezul mezinei lor. La o emisiune de televiziune, vedeta a explicat unde și când va avea loc evenimentul.

„Ne pregătim de botez. Vom pleca din București. În sfârșit o ieșire. Vom merge în Maramureș. De-abia așteptăm. Săptămâna viitoare pornim și o să fie ceva în natură, foarte restrâns. Cu familia și câțiva prieteni”, a dezvăluit Laura Cosoi, citată de revista Unica.

Vedeta a explicat și cum își petrece timpul de când a devenit mămică pentru a doua oară.

„Ne trezim dimineața și luăm micul dejun împreună toți. Inclusiv Vera. Apoi mergem la creșă. O ducem pe Rita. Apoi vin acasă și am timpul liber până după-amiază pe la 17:00. (…) Chiar pot să fac și multe alte lucruri cu un nou născut acasă”, a adăugat ea.

Ce spune Laura Cosoi despre cele două fetițe ale sale

laura Cosoi a vorbit despre cele două fetițe ale sale, Rita și Vera, explicând că încearcă ca fata cea mare să nu fie geloasă pe atenția pe care o primește surioara ei mai mică.

„Rita este la creșă din luna iunie. Da, de pe 15 iunie, Rita a fost la creșă. Doamne-ajută, a fost foarte bine. Încurajez părinții să aibă mai multă încredere în copil și să îl responsabilizeze în măsura în care se poate. Până la urmă, trebuie să învățăm să mergem mai departe cumva. (…) Vera e bine. Suntem foarte bine. (…) Mie nu mi se pare că s-au schimbat foarte mult lucrurile în casă.

Încercăm cumva să nu forțăm nota în ceea ce privește relația dintre Rita și Vera. Nu vorbim toată ziua despre Vera și așa mai departe. Evident că Rita nu e geloasă. Contează foarte mult și cum e copilul cel mare. Nu e geloasă în sensul că niciodată nu-mi spune să o dăm la o parte să vină ea. Adică își face loc unde a rămas, în partea cealaltă, dacă o alăptez pe Vera, să zicem. Mie asta îmi place foarte mult. Acum nu știu cum o să fie mai târziu cu jucăriile cu astea”, a mai povestit vedeta.

 

citește și...