Laura Cosoi, despre sarcină. ”Am avut o perioadă grea și am stat stresată”

04.04.2022, 14:33

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Vedeta a vorbit  despre ultimele noutăți legate de sarcină, dar și despre momentul în care trebuie să nască. „Plancenta fiind voluminoasă, e mai mare burtica decât în mod normal”, a declarat artista.

Artista are două fiice minunate, pe Rita și pe Vera, cu Cosmin Curticăpean. Cei doi se pregătesc intens pentru venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei.

Invitată într-o emisiune de televiziune, blondina a oferit mai multe informații despre sarcină, dar și despre cum se simte.

Laura Cosoi, dezvăluiri despre cea de-a treia sarcină

Laura Cosoi este extrem de emoționată când vorbește despre cel de-al treilea copil al său. Vedeta este nerăbdătoare să își țină fiica în brațe.

Vedeta a mai spus că are o burtică mai mare acum, decât la primele două sarcini, pentru că are o placentă mai voluminoasă.  Artista spune că simte copilul când se agită și se învârte, fiind un copil sănătos.

”Este mai mare burtica decât în mod normal”

„Plancenta fiind voluminoasă, e mai mare burtica decât în mod normal. La Vero a fost posterioară. Semnalele le primesc de la ea, faptul că se agită, se învârte. În momentul ăsta știu că e bine, am fost la control săptămâna. Am avut o perioadă grea și am stat stresată să fie și ea bine. Analizele sunt perfecte, copilul a crescut, s-a dezvoltat foarte frumos și cred că va fi un copil foarte fericit, vesel”, a declarat Laura Cosoi, în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”.

Laura Cosoi a povestit că la cea de-a treia sarcină s-a confruntat cu stări de greață și a avut probleme cu mâncatul.

Laura Cosoi a avut stări de greață

”Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de data asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treaba, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineaţă, ci de pe la 12 până seară, când mă culcăm. Iar dacă în trecut ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul asta minune a fost frecvent depăşit de situaţie. Dacă mâncăm îmi era greaţă, dacă nu mâncăm, la fel. Au fost momente destul de delicate, pentru că am avut repetiţii şi am fost şi în turneu prin ţară. Aşa că am încercat să gestionez situaţia cât am putut de bine că să nu mi se facă rău pe-acolo, pe unde eram”, a povestit Laura Cosoi, pe blogul său personal.

citește și...