Laura Cosoi, despre relația cu Smiley, la 10 ani de la despărțire. “Vorbim despre o altă viață, o viață de demult”

19.03.2022, 18:34

Laura Cosoi a dezvăluit public în ce relații a rămas cu Smiley, la 10 ani de la despărțire. Vedeta a stârnit un val de controverse după ce a comentat cu o inimioară la una dintre pozele artistului. “Vorbim despre o altă viață, o viață de demult”.

Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din lumea mondenă din România. Dupa cinci ani de relatie, cei doi au anunțat separarea în 2012.

Ulterior, blondina s-a căsătorit cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, în 2015, și au împreună două fiice, Rita și Vera. Pe de altă parte, prezentatorul de la Românii au talent trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Gina Pistol, și au împreună o fiică, pe Josephine.

Laura Cosoi, despre relația cu Smiley

Un gest de-al blondinei a stârnit un val de controverse, după ce, la finele anului trecut, în decembrie 2021, Smiley a postat o imagine emoționantă cu fiica lui. Laurei Cosoi a lăsat atunci o inimioară în dreptul fotografiei.

„Mi se pare așa și ciudat, pentru că au trecut atât de mulți ani, practic vorbim despre o altă viață, o viață de demult.

Nu știu, interesul chiar nu îl înțeleg, însă e important, când doi oameni sunt adulți, la casele lor, să aibă o relație frumoasă, civilizată, de nu știu, de comunicare, până la urmă “, a declarat Laura Cosoi pentru unica.ro.

„Am rămas în relații bune

Mai mult, artista l-a felicitat când a aflat că urma să devină tată.

Laura Cosoi declara, anul trecut, că nu a existat niciodată acte de infidelitate în relația sa cu Smiley. „Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun”, mai spunea Laura Cosoi.

“Nu ne-am înșelat”

„Noi am fost atunci foarte iubiți ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărțit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greșită sau că a scris ceva urât despre noi, că nu avea ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înșelat”, spunea Laura Cosoi în 2021, pentru OK! Magazine.

citește și...