Larisa Udilă a născut! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a adus pe lume un băiețel

12.08.2021, 12:27
Larisa Udilă a născut! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a adus pe lume un băiețel
Larisa Udilă a născut! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a adus pe lume un băiețel

Larisa Udilă a născut! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a adus pe lume un băiețel, miercuri (11 august). După un lung travaliu dureros, bruneta a născut un băiețel perfect sănătos.

Larisa Udilă a născut un băiețel

Pe rețelele de socializare, ea a anunțat că s-a internat în maternitate, iar după un travaliu lung și obositor a născut un băiețel perfect sănătos. Cu toate că și-a dorit să nască natural, se pare că a întâmpinat niște complicații și a fost nevoie ca medicii să-i facă o cezariană.

„A venit Milan. Din păcate, nu am reușit natural. Nu vreți să știți prin ce am trecut. Vă povestesc totul când mă liniștesc”, a scris Larisa Udilă la InstaStory.

Larisa Udilă, de la ”Bravo ai stil”, sarcină cu probleme

În 2018, Larisa Udilă a fost cerută de soție de cel care îi este partener de viață, Alexandru Ogică.

Prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stras, Larisa Udilă a explicat cu ce probleme s-a confruntat pe durata sarcinii.

Larisa Udilă a dezvăluit că a fost infectată cu noul coronavirus când avea cinci luni de sarcină. de asemenea, bruneta a mai avut și alte probleme. Și părinții larisei Udilă, dar și partenerul ei de viață au fost infectați cu COVID-19.

„Am și vomitat, am avut și Covid, am avut și diagnostice false, am avut de toate. Am avut Covid în luna a 5-a. A fost cel mai mare coșmar. Nu m-am așteptat. Și părinții mei au contractat Covid și soțul meu. Alex a făcut febră, eu nu am făcut febră, dar am tușit într-un hal, simțeam că-mi iese copilul din burtă. Am luat antibiotice”, a mărturisit Larisa Udilă, citată de spynews.ro.

citește și...