Larisa Drăgulescu a făcut contract prenupțial. ”Nu are niciun drept asupra bunurilor mele”

09.07.2021, 16:43
Larisa Drăgulescu a făcut contract prenupțial. ”Nu are niciun drept asupra bunurilor mele”
Larisa Drăgulescu a făcut contract prenupțial. ”Nu are niciun drept asupra bunurilor mele”

Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimnastului de performanță Marian Drăgulescu, s-a căsătorit de curând. Aceasta a dezvăluit că a făcut contract prenupțial, pentru a-și proteja bunurile pe care le deține. De asemenea, Larisa Drăgulescu a vorbit și despre averea pe care a reușit să și-o facă în ultimii ani.

În luna aprilie a acestui an, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie.

 

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

Larisa Drăgulescu a făcut contract prenupțial.  ”Legal să așteptăm opt luni de la căsătorie și apoi să facem alt contract prenupțial”


Larisa Drăgulescu și actualul ei partener de viață și-au unit destinele, însă nu și averea. Cei doi au semnat un constract prenupțial, după cum a dezvăluit aceasta pentru playtech.ro.

”Înainte de a mă căsători, am făcut cu soțul meu contract prenupțial. După căsătorie, am fost iar la notar ca să fac alt contract prenupțial, că nu are niciun drept asupra bunurilor mele. Însă notarul mi-a zis că este legal să așteptăm opt luni de la căsătorie și apoi să facem alt contract prenupțial. Soțul meu are și el, în Germania, bunurile lui, plus o casă în Botoșani de la mama sa”, a spus Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu: ”Mi-am cumpărat șase case”

Larisa Drăgulescu a vorbit și despre averea sa, dezvăluind că și-a cumpărat șase case: ”Soțul meu își dorește un copil, eu nu! Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc! Acum vreau să mă ocup de copiii mei, de imaginea mea, de afacerile mele, am alte priorități. Mi-am cumpărat șase locuințe: am trei apartamente și trei case. Două le-am achiziționat după nuntă, dar sunt doar ale mele”.

Pentru aceeași sursă, Larisa Drăgulescu a mai dezvăluit că nu o cunoaște pe soacra sa: “Eu nu am fost niciodată la familia lui, nu o cunosc pe mama soțului meu, ea nu vrea să mă cunoască. Nici la nunta noastră nu a fost, nu ne-a dat binecuvântarea. Nu știu care este motivul exact, eu zic că se gândește că o femeie care e divorțată sau are copii nu este bună pentru un bărbat fără obligații”.

citește și...