La cine ar putea rămâne fiica Antoniei și a lui Vincenzo Castellano după încheierea divorțului

19.11.2020, 14:47
La cine ar putea rămâne fiica Antoniei și a lui Vincenzo Castellano după încheierea divorțului
La cine ar putea rămâne fiica Antoniei și a lui Vincenzo Castellano după încheierea divorțului

După mai bine de șapte ani de război prin tribunale, Antonia a divorțat, în sfârșit, de tatăl fiicei sale, Vincenzo Castellano. 

Antonia s-a luptat ani la rând pentru custodia micuței sale, Maya, dar și pentru a divorța de Vincenzo Castellano. Acum, însă, solista a reușit să se despartă legal de italian.

Procesul a fost unul îndelungat, iar avocatul Antoniei a făcut primele declarații despre custodia micuței. Iubita lui Alex Velea mărturisea că nu şi-a putut vedea fiica pe care o are cu Vincenzo mai des.

Antonia a divorțat de Vincenzo Castellano

‘Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!’, a spus Antonia, într-un interviu pentru Click! 

Potrivit declarațiilor avocatului, Maya va putea rămâne la ambii părinți.

‘Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate. 

Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a declarat avocatul cântăreței, citat de Wowbiz. 

S-a despărțit în 2013 de Vincenzo

În 2013, Antonia și afaceristul italian, Vincenzo Castellano, au decis să divorțeze. La vremea respectivă, Vincenzo avea numai cuvinte de laudă la adresa Antoniei, despre care mărturisea că nu este materialistă. Mai mult de atât, vorbea în termeni buni de relația artistei cu Alex Velea.

‘Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea. Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă’, spunea Vincenzo Castellano.

În prezent, Antonia are o relație fericită alături de Alex Velea, căruia i-a dăruit doi băieți.

citește și...