La ce visează chef Sorin Bontea. ”Eu i-am propus soției să vindem tot”

30.04.2020, 14:49
La ce visează chef Sorin Bontea. ”Eu i-am propus soției să vindem tot”
La ce visează chef Sorin Bontea. ”Eu i-am propus soției să vindem tot”

Chef Sorin Bontea a mărturisit că unul dintre cele mai arzătoare visuri ale sale a fost acela de a strânge bani și de a-și face un bar în Caraibe.

Dezvîăluirea a fost făcută de chef Sorin Bontea la emieiunsa ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

“Îmi doresc un băruleț în Caraibe. Acolo mi se pare viața foarte simplă. Eu i-am propus soției să vindem tot ce avem, dar a zis că deocamdată nu. Douăzeci de metri de plajă, un băruleț, trei hamace pe acolo, eu să fac creveți, mai un pește, soția să le ia banii…

Fiul meu să vândă pe la băruleț și fiica mea pe acolo, la fel. E un vis pe care îl am de mulți ani, înainte de a deveni cunoscut la TV, dar e de actualitate. Să mai crească copiii, că poate nu vor să vină cu noi”, a declarat chef Sorin Bontea, citat de libertatea.ro.

Celebrul bucătar a explicat și care este motivul pentru care nu-și deschide un restaurant.


“Toată lumea mă întreabă de ce nu îmi fac un restaurant aici, dar un restaurant înseamnă să stai acolo de dimineața până seara, iar eu nu am timp. Îmi place televiziunea, mă simt bine”, a declarat el.

Chef Sorin Bontea este cunoscut publicului telespectator din postura de jurat la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”. Chef Sorin Bontea este cel care a căștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, alături de Răzvan Fodor. Cei doi au intrat în posesia unui premiu în valoare de 30.000 de euro.

citește și...