La ce intervenție estetică a recurs Andreea Tonciu. ”Când m-a văzut prima fată a zis că nu par eu”

20.01.2021, 12:02
La ce intervenție estetică a recurs Andreea Tonciu. ”Când m-a văzut prima fată a zis că nu par eu”
La ce intervenție estetică a recurs Andreea Tonciu. ”Când m-a văzut prima fată a zis că nu pare eu”

Andreea Tonciu nu ezită să recurgă la estetician pentru că vrea să arate din ce în ce mai bine.

Andreea Tonciu a declarat la postul de televiziune Antena Stars că și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței, după ce și-a operat nasul. Este vorba despre un conturing facial cu acid hialuronic. „Am început anul foarte bine. Anul ăsta vreau să mă fac din ce în ce mai frumoasă, dar ca orice femeie găsim mereu ceva de imbunătățit. Mi-am făcut ceva la față pentru că fața mea nu a suportat vreun retuș, iar acum vârsta îsi spune cuvântul. (…) Mi-am facut un counturing facial cu acid hialuronic. Am zis că trebuie să arăt mai bine anul acesta, pentru că simt că va fi anul meu”, a spus bruneta, citată de spynews.ro.

Ea a spus că partenerul ei de viață o încurajează să își facă operații estetice. „Decât să stau să folosesc mereu aplicațiile care mă fac mai frumoasă, am zis să mă fac eu mai frumoasă. Soțul meu chiar este mândru de ce fac eu. Doar când m-a văzut prima dată a zis că nu par eu. Mă încurajează soțul meu… Dacă mi-ar fi spus să nu merg, având în vedere că suntem o familie, normal că țin cont de ce spune soțul pentru pentru că nu îmi vrea răul. Dar este adeptul operațiilor care să mă facă din ce în ce mai frumoasă”, a afirmat Andreea Tonciu.

Ce spune Andreea Tonciu despre al doilea copil

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Întrebată despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară, vedeta a răspuns că deocamdată nu este pregătită să-și mărească familia. Bruneta a afirmat că are alte planuri pentru anul 2021.

„Îmi doresc un nou proiect în televiziune, vreau să fim sănătoși, vreau să mă mut într-o casă mai mare. Nu mai avem loc pentru că am foarte multe haine. Cel mai bine în viața asta este ca o femeie să îsi producă bani singură. Mi se pare cel mai urât ca o femeie să ceară bani părinților, soțului și așa. Deocamdată, nu (n.r. nu mai vrea un copil). Fac 35 de ani anul acesta. Nu mai sunt pregătită să mai fac niciun copil”, a declarat Andreea Tonciu.

citește și...