FOTO. Cele mai influente modele de pe Instagram, în 2021. Vedetele fac contracte de milioane de dolari în fiecare an

17.12.2021, 22:02
FOTO. Cele mai influente modele de pe Instagram, în 2021. Vedetele fac contracte de milioane de dolari în fiecare an

Fiind o rețea de socializare pentru imagini, Instagram nu a putut să nu devină o platformă de promovare și o sursă câștiguri pentru modele. Cele mai multe femei uimitoare și-au făcut nume ca modele cu mult înainte de popularizarea platformei digitale. În 2021, modelele Instagram au făcut contracte de mai multe milioane de dolari în fiecare an.

Modelele de pe Instagram sunt adevărate frumuseți și o sursă de inspirație pentru noi.

Să facem cunoștință cu modelele Instagram de top din 2021 și să ne răsfățăm cu imaginile lor incredibil de atrăgătoare.

Alexis Ren

Alexis Ren a început să facă modelling pentru Brandy Melville la vârsta de 13 ani. Doi ani mai târziu, fotografiile cu ea au devenit virale pe Tumblr. De atunci, Ren a devenit virală pe Instagram.

Anastasia Karanikolaou (Stassiebaby)

De când s-a apropiat de Kylie Jenner, Stassiebaby a făcut niște mișcări dramatice în rețelele sociale. Contul ei are acum peste 6,5 milioane de urmăritori.

 

 

Jilly Anais

Jilly Anais își face cu siguranță un nume în lumea modelelor feminine de pe Instagram. Anul trecut, a vorbit chiar la American Influencer Awards.

 

Draya Michele

Draya Michele a strâns 7,8 milioane de urmăritori și se pricepe să pozeze. Ea este o altă persoană cunoscută că frecventează premiile American Influencer.

Demi Rose Mawby

Demi Rose Mawby este un alt membru al elitei feminine a rețelelor sociale care merită cu siguranță un loc pe această listă. O răsfoire rapidă a profilului ei va clarifica perfect de ce.

 

 

Sofia Jamora

Sofia și-a început cariera de modeling cu mărci precum Frankie Bikinis și LovePiper. De când modelul din insula Pacificului și-a făcut loc pe Instagram la mijlocul anului 2014, ea și-a mărit influența de zece ori (cel puțin).

Tammy Hembrow

Tammy este una dintre primele femei care a luat cu asalt Instagram. Pozele ei par să devină din ce în ce mai bune.

Jena Frumes

Jena este o altă femeie incredibil de populară pe scena Instagram. Cu aproape 4 milioane de urmăritori, acest nativ din New Jersey a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute personalități ale internetului.

Jena Frumes este iubita lui Jason Derulo. Cei doi au devenit părinți și în tot acest timp au fost foarte activi pe TikTok.

Jena și Jason și-au dorit să devină părinți, mai ales că relația lor a evoluat foarte frumos de-a lungul timpului. Cei doi s-au cunoscut la sală, au fost izolați împreună din cauza pandemiei, iar de atunci au fost de nedespărțit.

 

 

citește și...