Kim Kardashian “refuză” noua campanie Balenciaga după ce a denunțat scandalul “abuzurilor asupra copiilor

01.12.2022, 20:30

Vedeta Reality TV și influencer Kim Kardashian are legături strânse cu creatorul de modă Balenciaga, dar acum se presupune că încearcă să se distanțeze după controversele recente

Kim Kardahian ar fi refuzat o nouă campanie a casei de modă Balenciaga, după ce a abordat public controversa recentă.

O sursă a declarat pentru TMZ că echipa companiei i-a arătat lui Kim o potențială ofertă de campanie pentru 2023 înainte de a fi publicate recentele reclame șocante, transmite dailystar.co.uk.

Kim Kardashian “refuză” noua campanie Balenciaga

Se spune că Kardashian a refuzat acum să lucreze cu brandul de modă după controversă și se pare că refuză să poarte hainele lor la evenimentele viitoare, pentru a se distanța.

Decizia aparentă a vedetei de reality-show vine după ce aceasta a intrat pe rețelele de socializare pentru a discuta despre recenta campanie a brandului, care a implicat copii care țineau în brațe urși purtând un echipament asemănător BDSM, documente legate de abuzul asupra copiilor și cărți de artă care prezintă copii mutilați.

Influencerul s-a confruntat cu reacții negative

Kim este celebră pentru legăturile pe care le are cu brandul și a anunțat că își reevaluează relația cu Balenciaga.

Cu toate acestea, femeia în vârstă de 42 de ani s-a confruntat cu reacții negative la mesajul ei public pentru că nu a vorbit mai devreme.

Fondatoarea Skims a postat actualizarea pe povestea ei de pe Instagram, dar s-a confruntat și cu critici pentru că pare că nu a tăiat legăturile cu casa de modă, deși refuzul ei recent pare să indice un pas în această direcție.

Kim a scris: “Am fost tăcută în ultimele zile, nu pentru că nu aș fi fost șocată și indignată de recentele campanii Balenciaga, ci pentru că am vrut să am ocazia să vorbesc cu echipa lor pentru a înțelege singură cum s-a putut întâmpla acest lucru.”

Ea a continuat mai departe: “În calitate de mamă a patru copii, am fost zguduită de aceste imagini tulburătoare. Siguranța copiilor trebuie să fie ținută în cea mai înaltă considerație și orice lucru împotriva ei nu ar trebui să aibă loc în societatea noastră – punct.”

Kim a încheiat apoi cu: “Apreciez că Balenciaga a retras campaniile și și-a cerut scuze. Vorbind cu ei, cred că au înțeles gravitatea problemei și vor lua măsurile necesare pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple niciodată.”

Reclamele deranjante ale Balenciaga includeau documente care făceau referire la o hotărâre a Curții Supreme de Justiție care a confirmat o lege care incriminează imaginile cu abuzuri sexuale asupra copiilor.

Anunțul lui Kim vine după ce aceasta a finalizat acordul de divorț cu rapperul Kanye West.
S-a raportat că sora Kardashian deține acum casa lui Kanye, în valoare de 4,5 milioane de dolari (3,2 milioane de lire sterline).

 

citește și...