Kim Kardashian lasă loc imaginației și pozează într-un bikini alb transparent

14.12.2022, 17:01

Kim Kardashian ridică temperaturile cu o selecție de fotografii recente senzuale în care a îmbrăcat un bikini alb transparent în timp ce se întinde pe o plajă tropicală. “Ești atât de frumoasă”, a spus un urmăritor, în timp ce altul a comentat: “Superbă ca întotdeauna, Kim”. Fotografiile recente de vacanță ale lui Kim vin după ce a fost acuzată că a provocat o distragere a atenției după ce a fost implicată într-o controversă legată de Balenciaga.

Kim Kardashian, în vârstă de 42 de ani, i-a lăsat fără cuvinte pe urmăritori cu fotografiile sale recente de pe Instagram.

Vedeta Kardashians a pozat  o serie de fotografii din vacanța ei pe plajă, unde a îmbrăcat un bikini alb semi-sheer.
Mogulul SKIMS și-a etalat abdomenul și talia minusculă, în timp ce și-a lăsat pletele blonde albe să se ude cu apa mării, bucurându-se de o după-amiază într-o locație tropicală.

Kim Kardashian lasă puțin loc imaginației când pozează într-un bikini alb transparent

Într-un instantaneu, mama a patru copii este fotografiată în timp ce se scufundă în valuri, lăsând foarte puțin la vedere.

Într-un altul, ea este fotografiată în timp ce se bucură de soare și își aruncă părul lung și blond pe umeri, lăsându-și în evidență frumusețea.

“Ești atât de frumoasă”

Fanii s-au adunat în secțiunea de comentarii pentru a o felicita pentru cât de bine arată, mulți dintre ei aclamând-o ca fiind o “zeiță” și “o frumusețe”.

“Ești atât de frumoasă”, a spus un urmăritor, în timp ce altul a comentat: “Superbă ca întotdeauna, Kim”.

Fotografiile recente de vacanță ale lui Kim vin după ce a fost acuzată că a provocat o distragere a atenției după ce a fost implicată într-o controversă legată de Balenciaga.

Compania de modă a fost nevoită să prezinte scuze după ce imaginile pentru campania lor recentă au inclus copii care țineau în mână ursuleți de pluș îmbrăcați în haine în stil BDSM și înconjurați de o serie de alte obiecte.

Cum Kim a devenit imaginea brandului în ultimii ani, fanii au îndemnat-o să rupă legăturile cu compania și să se exprime.

O persoană și-a împărtășit gândurile în secțiunea de comentarii: “Rămâneți treji, oameni!!!!”

 

citește și...