Kim Kardashian, dată în judecată de o femeie care susține că banda de corp Skims i-a smuls pielea

31.08.2022, 16:40

Ea este, fără îndoială, influencerul prin excelență. Kim Kardashian are succes în tot ceea ce face, motiv pentru care, în urmă cu câțiva ani, s-a lansat în dificila lume a modei, iar acum își promovează brandul de lenjerie intimă, Skims. O linie pe care a purtat-o chiar Rosalía, dar unul dintre produsele sale a stârnit controverse din cauza unei plângeri din partea unei cumpărătoare.

Brandul Skims a lansat benzi adezive care au ca scop îmbunătățirea siluetei sânilor. Cu toate acestea, o femeie a lăsat comentarii negative despre acest produs și chiar a trebuit să meargă la medic.

Femeia în cauză este Noelle Smith, care susține că a cumpărat aceste benzi, dar când le-a dat jos, acestea i-au provocat leziuni ale pielii, pe care le-a rezolvat mergând la centrul de sănătate. De aceea, Smith a dat-o în judecată pe Kim Kardashian pentru daunele suferite, mai exact pentru “cheltuielile incluse pentru îngrijiri medicale”, deoarece fâșiile nu acoperă acest tip de incident.

Banda de corp a companiei Skims i-a smuls pielea

Femeia, Noelle Mahasin Smith, a intentat luni un proces împotriva SKIMS – susținând că banda de corp a companiei i-a smuls pielea. Smith spune că banda de corp este direct responsabilă pentru durerea fizică și psihică pe care susține că a îndurat-o prin utilizarea ei.

“Companiile responsabile și sensibile ar trebui să proiecteze benzi adezive care să nu rupă pielea clienților lor”, a declarat cumpărătorul pentru The Blast. Consumatoarea a mai spus că designul a fost “neglijent” și că materialele folosite nu au fost de cea mai bună calitate, lăsând-o cu un produs “periculos și nesigur”.

Reacția lui Kim Kardashian și a echipei sale

Răspunsul femeii de afaceri nu s-a lăsat așteptat și a venit prin intermediul reprezentantului ei, care a emis următoarea declarație: “După ce am efectuat o investigație amănunțită a acestei plângeri, am descoperit că clientul a cumpărat o bandă falsă de pe Amazon, o companie care nu este un comerciant oficial al produselor Skims”, a declarat aceasta, potrivit TMZ.

Problema pe care au văzut-o a fost că utilizatorul a cumpărat un produs aparent fraudulos. O imitație care nu corespunde cu cea reală, care se vinde doar la punctele de vânzare oficiale. Prin urmare, din partea lui Kim Kardashian, se recomandă “să cumpărați produsele brandului doar prin intermediul serviciului de vânzări directe sau al partenerilor oficiali”.

citește și...