Kim Jong-un își arată din nou fiica în public: Cine este e

27.11.2022, 20:32
Kim Jong-un își arată din nou fiica în public: Cine este e

A participat la lansarea noii rachete balistice intercontinentale Hwasongpho-17 la 18 noiembrie, după cum a documentat KCNA. Pe 19 noiembrie a fost văzută pentru prima dată fiica lui Kim Jong-un, despre care mulți analiști cred că ar putea fi succesoarea șefului guvernului nord-coreean.

În această a doua imagine împărtășită de regimul nord-coreean, secretarul general al Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord, Kim Jong-un, apare din nou alături de fiica sa, în timpul unei ședințe foto cu un mesaj special.

Kim Jong Un a declarat că “scopul său final” este de a construi cea mai puternică forță nucleară din lume, potrivit as.com.

Noua rachetă intercontinentală

Liderul nord-coreean a declarat că construiește o forță nucleară pentru a proteja Coreea de Nord și a definit-o drept “cea mai mare și mai importantă cauză revoluționară”, adăugând că obiectivul său final este de a “deține cea mai puternică forță strategică din lume, o forță absolută fără precedent în acest secol”.

Contextul ales a fost lansarea noii rachete balistice intercontinentale Hwasongpho-17, care a avut loc la 18 noiembrie, după cum a documentat Agenția Centrală de Știri Coreeană (KCNA).

Cine este fiica

Imaginea împărtășită are o dublă semnificație, nu numai din cauza devotamentului aparent al fiicei față de tatăl ei, ci și din cauza vârstei fiicei, care este minoră și face deja parte din scena internațională a războiului.

Potrivit agenției sud-coreene de știri Yonhap, minora se numește Ju-ae și seamănă “foarte mult” cu mama ei, Ri Sol-ju, și se presupune că este a doua fiică a liderului nord-coreean.

De fapt, nu numai că merg mână în mână, privindu-se în ochi, dar ea pozează în picioare în timp ce tatăl ei stă jos, ca în multe alte imagini de susținere a liderilor, dar sunt și îmbrăcați la fel. Imaginile cu moștenitoarea alături de oamenii de știință în domeniul nuclear dau un alt sens al sprijinului pentru încercarea Coreei de Nord de a obține arme nucleare și noi descoperiri.

citește și...