Keo a ajuns de urgență la spital și a fost operat! Ce a pățit artistul: ”A fost o cumpănă foarte mare”

22.04.2021, 11:20
Keo a ajuns de urgență la spital și a fost operat! Ce a pățit artistul: ”A fost o cumpănă foarte mare”

Keo a trecut prin momente dificile chiar înainte de Paște! Solistul a ajuns de urgență la spital și a suferit o intervenție chirurgicală. Iubitul lui Misty a fost diagnosticat cu hernie de disc, iar doctorii au decis să-l opereze cât mai rapid. 

După ce a stat internat în spital timp de o săptămână, Keo a oferit primele declarații despre operația la care a fost supus.

Keo a suferit o triplă intervenție

“Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar. Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână. În plus, am avut șansa de a fi internat pe noua secție a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional.”, a declarat Keo, potrivit Ciao.ro.

Misty formează o familie fericită alături de Keo și de copilul lor. În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette.

”Ce ne leagă pe noi e mai mult decât acel act la care nu ținem neapărat. Acum bineînțeles că și eu ca oricare altă femeie îmi doresc să îmbrac acea rochie albă frumoasă de mireasă, mi-aș dori să facem o ceremonie și o mică petrecere, nimic extraodinar. Tot ceva discret, între noi, familie și apropiați”, a declarat Misty în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

citește și...