Kate Winslet era cât pe ce să-și piardă viața în timp ce filma “Avatar: The Sense of Water”

16.12.2022, 17:00

Actrița ia parte la continuarea filmului regizat de James Cameron. După 13 ani, cinematografele din întreaga lume primesc în premieră “Avatar: Sensul apei”, continuarea unei povești începute în 2009 de mâna lui James Cameron. Cu toate acestea, cea mai mare parte a distribuției se întoarce în continuarea filmului și va trăi noi aventuri în Pandora.

Una dintre cele care își face debutul în franciză este Kate Winslet, care a dezvăluit într-un interviu că aproape a murit în timpul filmărilor.

Ca și în urmă cu mai bine de 20 de ani, sub regia lui James Cameron în “Titanic”, Kate Winslet a fost înconjurată de apă pe platoul de filmare. Personajul ei din povestea Na’vi este Ronal, un băștinaș care a crescut sub apă și, prin urmare, își petrece o mare parte din film scufundat. Sau, mai degrabă, Kate Winslet.
Provocarea periculoasă a scufundării în apnee care era să se termine cu neplăceri, transmite marca.com.

Kate Winslet era cât pe ce să-și piardă viața în timp ce filma “Avatar: The Sense of Water”

Actrița în vârstă de 47 de ani s-a antrenat în apnee pentru a-și ține respirația cât mai mult timp. Cu toate acestea, după cum a declarat recent într-un interviu pentru Total Film, totul a fost foarte aproape de a merge prost pentru ea.

După o scenă, Winslet a pierdut noțiunea timpului și, când a ieșit la suprafață, a crezut că a murit. “Am un filmuleț în care apar la suprafață spunând “sunt moartă, am murit?” Și apoi spunând “cât am rezistat?””, a dezvăluit ea.

“Nu a trebuit să-mi țin respirația timp de șapte minute”

Timpul în care a reușit să rămână sub apă a fost de nu mai puțin de șapte minute și 15 secunde. Acestea fiind spuse, se pare că această piatră de hotar nu a fost din cauza cerințelor din “Avatar: Sensul apei”, ci din proprie inițiativă:

“Nu a trebuit să-mi țin respirația timp de șapte minute. Doar că s-a ivit ocazia și nu am putut rezista să nu stabilesc un nou record”. De fapt, potrivit lui James Cameron, Kate Winslet nu a fost singura care a încercat, ci și Sigourney Weaver și Zoe Saldaña, care au rezistat șase, respectiv cinci minute.

citește și...