Karmen, fiica lui Adi Minune, despre viața de mămică și despre cum o ajută soțul ei. ”Uneori facem cu rândul seara”

08.02.2021, 13:56
Karmen, fiica lui Adi Minune, despre viața de mămică și despre cum o ajută soțul ei. ”Uneori facem cu rândul seara”
Karmen, fiica lui Adi Minune, despre viața de mămică și despre cum o ajută soțul ei. ”Uneori facem cu rândul seara”

Karmen, fiica lui Adi Minune, a dat detalii despre viața ei de familie. Aceasta a vorbit despre cum se descurcă în rolul de mămică și cum o ajută soțul său.

Carmen Simionescu, cunoscută drept Karmen, este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu. Fiica lui Adi Minune a explicat, într-un interviu pentru revista Unica, cum este viața sa de mămică și cum o ajută partenerul ei de viață. „Suntem amândoi la fel de implicați în creșterea lui Sofi și consider că atât eu, cât și Bobo (n.r. soțul ei, Bogdan Căplescu) facem ce e mai bine pentru Sofi. Uneori facem cu rândul seara, când trebuie să o adormim, dar de la schimbatul scutecelor, până la joacă, suntem prezenți amândoi. Și da, avem și ajutor în acest sens. Avem mare noroc de părinții noștri – sunt niște bunici minunați pentru Sofi și ne învață și pe noi cum să creștem alături de ea și cum să o educăm cât mai bine“, a mărturisit Karmen.

Karmen a explicat că anul care a trecut nu a fost ușor nici pentru ea, însă s-a bucurat că a petrecut mai mult timp cu partenerul ei de viață și cu fiica lor. „Am petrecut mai mult timp cu Sofi și cu Bobo, ne-am apropiat și mai mult ca familie și am petrecut destul de mult timp în studio pentru a pregăti multă muzică nouă pentru voi. Mi-au lipsit concertele și călătoriile”, a mai declarat fiica lui Adi Minune.

Ce declarații a făcut Karmen despre tatăl său, Adi Minune

Într-un interviu, Karmen  a vorbit despre cum i-a influențat cariera faptul că este fiica lui Adi Minune.

Tânăra artistă a declarat că vrea să-i dea tatălui său tot mai multe motive să fie mândru de ea.

”Cu siguranță a avut un impact asupra mea acest lucru, însă nu pot spune că m-a influențat într-un mod negativ sau pozitiv. Mai mult, eu am pus presiune pe mine să arăt lumii că indiferent din ce familie provin, pot munci și pot face lucrurile să se întâmple pentru mine și să-i arăt tatălui talentul meu. Știu că este mândru de mine și sper ca pe viitor să îi dau din ce în ce mai multe motive de bucurie și mândrie în acest sens”, a declarat Karmen pentru playtech.ro.

citește și...