Kamara dă detalii despre starea de sănătate a fiului său. ”Există riscul să i se strâmbe oasele”

04.06.2021, 15:10
Kamara dă detalii despre starea de sănătate a fiului său. ”Există riscul să i se strâmbe oasele”
Kamara dă detalii despre starea de sănătate a fiului său. ”Există riscul să i se strâmbe oasele”

Cântărețul kamara a dat noi detalii despre starea de sănătate a băiețelului său.

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul  a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. Ulterior, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon a mai fost  supus și altor tratamente.

La emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena Stras, Kamara a dat noi amănunte despre starea de sănătate a fiului său. Leon are nevoie de o nouă intervenție de miotenofasciotomie.

Kamara: ”Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile”

„Până acum au fost tratamente în multe țări: Germania, Turcia, acum în Spania pentru că am făcut și anul trecut o operație de miotenofasciotomie. Când simți că nu mai poți, consider că e ok să spui, că e vorba și de cel implicat, Leon. La fiecare puseu de creștere mușchii îi rămân mici și oasele se fac mai lungi. Există riscul să i se strâmbe oasele. Această intervenție pe anul ăsta venea în luna mai, cel târziu, dar din cauza pandemiei a fost amânată. Doctorul a venit în România si l-a evaluat. A zis că poate să o facă în septembrie. Aceste intervenții trebuie făcute până crește mare ca noi”, a explicat Kamara, citat de spynews.ro.

Artistul a spus și când au început problemele de sănătate pentru Leon. „Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile. Oasele, dacă se duc într-o direcție, nu mai ai ce să mai faci. Când era mic nu părea să aibă așa probleme și am văzut mâna stângă că se îndoaie un pic. Afecțiunea lui de bază de tripareză spastică care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici problemele”, a afirmat acesta.

”Mâna dreaptă reușește să facă multe lucruri. Ia telefonul, butonează, are mecanica mișcării, dar nu poate să întindă piciorul până la capăt”, a mai spus Kamara despre starea de sănătate a băiețelului său.

citește și...