Kamara, anunț important în legătură cu tratamentele fiului său. Există speranță pentru micuțul Leon

21.06.2021, 11:09
Kamara, anunț important în legătură cu tratamentele fiului său. Există speranță pentru micuțul Leon

Kamara luptă din răsputeri ca fiul său de 6 ani, Leon, să facă progrese în procesul său de vindecare. Artistul a primit o veste bună recent și speră ca micuțul va putea duce o viață normală într-o bună zi. 

În ultimii ani, Kamara a cheltuit sume enorme pe tratamentele și operațiile costisitoare pe care le face micuțul care suferă de o formă de paralizie cerebrală. Băiatul a fost diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică.

Kamara a lansat prima monedă virtuală de donație

De atunci, solistul a strâns bani pentru micuțul său. Recent, el a anunțat că a lansat prima monedă virtuală de donație din România.

“Am o veste minunată, dragii mei. Azi se lansează oficial prima monedă virtuală de donație din România. O idee care a devenit posibilă cu ajutorul și priceperea lui Sergiu Luca. Puteți începe să achiziționați moneda vituală Leon Coin de pe platforma https://irobotexchange.com/leon-coin/ și astfel puteți ajuta cauza lui Leon și totodată să și câștigați! Puteți achiziționa prima monedă virtuală de donație din România pentru Leon, Leon Coin”, a postat Kamara pe rețelele de socializare.

Kamara: ”Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile”

„Până acum au fost tratamente în multe țări: Germania, Turcia, acum în Spania pentru că am făcut și anul trecut o operație de miotenofasciotomie. Când simți că nu mai poți, consider că e ok să spui, că e vorba și de cel implicat, Leon. La fiecare puseu de creștere mușchii îi rămân mici și oasele se fac mai lungi. Există riscul să i se strâmbe oasele. Această intervenție pe anul ăsta venea în luna mai, cel târziu, dar din cauza pandemiei a fost amânată. Doctorul a venit în România si l-a evaluat. A zis că poate să o facă în septembrie. Aceste intervenții trebuie făcute până crește mare ca noi”, a explicat Kamara, citat de spynews.ro.