Kamara, anunț important în legătură cu tratamentele fiului său. Există speranță pentru micuțul Leon

21.06.2021, 11:09
Kamara, anunț important în legătură cu tratamentele fiului său. Există speranță pentru micuțul Leon
Kamara, anunț important în legătură cu tratamentele fiului său. Există speranță pentru micuțul Leon

Kamara luptă din răsputeri ca fiul său de 6 ani, Leon, să facă progrese în procesul său de vindecare. Artistul a primit o veste bună recent și speră ca micuțul va putea duce o viață normală într-o bună zi. 

În ultimii ani, Kamara a cheltuit sume enorme pe tratamentele și operațiile costisitoare pe care le face micuțul care suferă de o formă de paralizie cerebrală. Băiatul a fost diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică.

Kamara a lansat prima monedă virtuală de donație

De atunci, solistul a strâns bani pentru micuțul său. Recent, el a anunțat că a lansat prima monedă virtuală de donație din România.

“Am o veste minunată, dragii mei. Azi se lansează oficial prima monedă virtuală de donație din România. O idee care a devenit posibilă cu ajutorul și priceperea lui Sergiu Luca. Puteți începe să achiziționați moneda vituală Leon Coin de pe platforma https://irobotexchange.com/leon-coin/ și astfel puteți ajuta cauza lui Leon și totodată să și câștigați! Puteți achiziționa prima monedă virtuală de donație din România pentru Leon, Leon Coin”, a postat Kamara pe rețelele de socializare.

Kamara: ”Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile”

„Până acum au fost tratamente în multe țări: Germania, Turcia, acum în Spania pentru că am făcut și anul trecut o operație de miotenofasciotomie. Când simți că nu mai poți, consider că e ok să spui, că e vorba și de cel implicat, Leon. La fiecare puseu de creștere mușchii îi rămân mici și oasele se fac mai lungi. Există riscul să i se strâmbe oasele. Această intervenție pe anul ăsta venea în luna mai, cel târziu, dar din cauza pandemiei a fost amânată. Doctorul a venit în România si l-a evaluat. A zis că poate să o facă în septembrie. Aceste intervenții trebuie făcute până crește mare ca noi”, a explicat Kamara, citat de spynews.ro.

citește și...