Joseph Hadad își aniversează fiica. ”Pentru mine, tot mezina mea rămâne”

03.01.2021, 16:17
Joseph Hadad își aniversează fiica. ”Pentru mine, tot mezina mea rămâne”
Joseph Hadad își aniversează fiica. ”Pentru mine, tot mezina mea rămâne”

Celebrul bucătar Joseph Hadad o aniversează pe fiica lui cea mică. Lipaz împlinește 16 ani.

Zi importantă pentru chef Joseph Hadad, care o aniversează pe fiica lui cea mică, care împlinește 16 ani. Cu această ocazie, chef Joseph Hadad a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

”Fiica mea cea mica, Lipaz, isi aniverseaza astazi ziua de nastere si nici acum nu realizez cum au trecut 16 de ani. Chiar daca e deja la liceu si a devenit o domnisoara puternica si responsabila, pentru mine tot mezina mea ramane. Sunt extrem de mandru de ea si sunt convins ca va ajunge departe, iar eu ii voi fi mereu alaturi si o voi sustine cat pot de bine. La multi ani minunati, @lipazperah! #josephhadad #family”, a scris celebrul bucătar pe contul său de socializare.

Cu ce se ocupă copiii lui Chef Joseph Hadad

Într-un interviu, chef Joseph Hadad a oferit detalii despre cei trei copii ai săi, pe care i-a crescut singur după moartea soției sale.

Copiii cei mari lucrează, în timp ce mezina stă cu chef Joseph Hadad.

”Și cu copiii mei sunt cam dur. Am un băiat, Dor, de 27 de ani, care a terminat școala americană profesională, de 3 ani și este în IT. Fata mea, Daniela, de 24 de ani, este în Germania și lucrează în același domeniu ca și mine: este manager de locație în Berlin, unde se face pâine și croissante, iar cea mică, Lipaz, are 15 ani și mai stă puțin cu tata. Zice că ar prea să facă management hotelier”, a dezvălui acesta.

Chef Joseph Hadad a ajuns pe mâna medicilor la începutul acestui an

Joseph Hadad a ajuns pe mâna medicilor, la începutul lunii februarie aanului trecut, după ce a suferit o cădere de tensiune.

Într-un interviu pentru click.ro, chef Joseph Hadad explica cum se simte în prezent.

”Da, știu că au fost fel și fel de zvonuri legate de un diagnostic mai grav, însă profit și de această ocazie pentru a asigura pe toată lumea că sunt bine. E adevărat că trecusem printr-o perioadă foarte grea, cu multă muncă, fără pauză, eram extenuat, iar corpul mi-a transmis niște semnale, că ar trebui să iau o pauză. Și apoi a venit situația asta, brusc și fără drept de apel, iar eu am luat-o că pe o lecție importantă în viața mea”, a declarat el.

citește și...