Jorge, mărturisiri cutremurătoare despre moartea tatălui său. ”A fost șoc total pentru mine”

19.10.2020, 14:10
Jorge, mărturisiri cutremurătoare despre moartea tatălui său. ”A fost șoc total pentru mine”
Jorge, mărturisiri cutremurătoare despre moartea tatălui său. ”A fost șoc total pentru mine”

Cântărețul Jorge a făcut mărturisiri cutremurătoare despre moartea tatălui său. Artistul a trecut prin momente teribilă după ce părintele său a încetat din viață.

Jorge a trecut printr-o mare suferință în urmă cu 16 ani, când tatăl său a încetat din viață.Dispariția tatălui său l-a marcat teribil, după cum a povestit Jorge la o emisiune de televiziune.

”Nu am vorbit cu nimeni despre moartea tatălui. Nu am vrut niciodată să expun latura asta dureroasă a mea, lacrimogenă, pe care toată lumea o are. Când tatăl meu a murit, eu făceam 24 de ani, la o zi după înmormântarea lui eu am semnat cu o casă de discuri, eram și trist și fericit, și pe mine blocajul acela m-a lovit peste câțiva ani, când nu mă așteptam. Eu credeam că am depășit momentul, dar a murit bunicul la 90 de ani și la șapte luni după s-a stins și tata, am simțit că am rămas singur”, a dezvăluit Jorge, potrivit spynews.ro.

Cântărețul a mărturisit că ultima oară când a vorbit cu tatăl său față în față a fost în momentul în care artistul i-a cerut bani ca să-i cumpere inelul de logodnă primei lui soții, Alina Laufer.

”Eu eram în Italia când am vorbit ultima dată cu el la telefon. Atunci am mers să-mi cer prima soție în căsătorie. Ultima discuție față în față a fost când eu i-am cerut bani tatei pentru inel. Atunci mi-a dat binecuvântarea, am băut o țuică și aia a fost.

Când am ajuns în țară, mama m-a sunat și mi-a zis să merg acasă că tata e în spital, e grav. Stăteam în spital zi și noapte, stăteam în genunchi și mă rugam de doctori să mai facă ceva. Dar nu mai avea niciun semn vital. Tatăl meu a suferit un atac cerebral, a fost operat, dar nu a mai rezistat. A fost șoc total pentru mine și pe toate le-am ascuns în sufletul meu, voiam să par puternic”, a mai spus Jorge.

Jorge a mărturisit că a intrat în depresie

Evenimentele neplăcute prin care a trecut l-au adus pe Jorge în depresie, astfel că aceasta a recurs la ajutorul psihologului pentru a reușit să depășească perioada extrem de dificilă în care se afla.

”La șapte ani după moartea lui, s-a declanșat ceva, a venit o dată cu primul divorț. Dar am zis că pot trece peste, dar după vreo doi ani de zile am clacat și am intrat în depresie. Ziua eram bine și noaptea plângeam ca un copil și aveam tot felul de gânduri negative. Mergeam la preot, mă spovedeam, mă împărtășeam, dar după am decis să merg și la psiholog”, a mai dezvăluit artistul.

citește și...