Detalii necunoscute despre Jorge. ”L-am avut o singură dată la oră profesor și a fost cea mai penibilă oră”

13.07.2020, 09:48
Detalii necunoscute despre Jorge. ”L-am avut o singură dată la oră profesor și a fost cea mai penibilă oră”
etalii necunoscute despre Jorge. ”L-am avut o singură dată la oră profesor și a fost cea mai penibilă oră”

Jorge a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. Acesta și-a amintit de tatîăl său, care a încetat din viață în urmă cu mulți ani.

Jorge a trecut printr-o mare suferință în urmă cu 16 ani, când tatăl său a încetat din viață. Tatăl artistului era profesor de engleză. Cântărețul și-a amintit de momentele când părintele său îi dădea meditații.

”Eu aveam 18 ani deja, seara eram la discotecă și dimineața, duminica, mă trezea să facem meditații, la ora 8. Îmi mai și dădea test după o seară pierdută în club, doar așa, să mă facă de râs. Dar mi-a prins bine”, a povestit Jorge pentru libertatea.ro.

”Și lui i se părea oarecum ciudat”

Cântărețul Jorge a dezvăluit că tatăl său i-a fost profesor o singură dată șa școală. Cântărețul afirmă că acela a fost un moment ciudat atât pentru el, cât și pentru părintele său.

„Eu am făcut meditații cu tata de patru ori pe săptămână. El preda engleza, în școala generală, când eram eu mic. L-am avut o singură dată la oră profesor și a fost cea mai penibilă oră. Și lui i se părea oarecum ciudat, dar am avut plăcerea asta, să fie măcar o dată profesorul meu la oră.

Doar în clasa a VII-a și a VIII-a am fost la școala lui tata. În clasa a XI-a a început să mă mediteze pentru că urma să dau BAC-ul la engleză și la meditații aducea copii mai mici decât mine, pe care îi pregărea pentru Cambridge (nr. atestat de limba engleză) și mă nenoroceau”, a mai mărturisit Jorge pentru sursa mai sus-menționată.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea. Cântărețul și actuala sa parteneră de viață au împreună un băiețel, David.

citește și...