Jorge face dezvăluiri despre divorțul prin care a trecut și despre actuala nevastă. ”Simți atunci că totul se destramă”

04.07.2020, 11:09
Jorge face dezvăluiri despre divorțul prin care a trecut și despre actuala nevastă. ”Simți atunci că totul se destramă”

Cântărețul Jorge și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada pin care a trecut după divorțul de prima sa soție. De asemena, artistul a făcut mărturisiri și despre actuala sa parteneră de viață.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona, împreună cu care are un băiețel, David.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Jorge a făcut declarații despre perioada divorțului de prima sa soție.

”Divorțul pare a fi cea mai mare tragedie după pierderea unei persoane dragi. Însă, ca orice lucru care pare negativ la început, el are și mari părți pozitive. Simți atunci că totul se destramă, însă, odată cu timpul, înțelegi că Dumnezeu a avut un plan cu tine și că drumul și alegerile tale se îmbină cu ale Lui.

La un moment dat, nu m-am mai împotrivit și am mulțumit pentru acea experiență. Sunt recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat și trimit mereu iubire în trecut experiențelor mai puțin pozitive și tuturor oamenilor implicați”, a spus Jorge.

”Ramona a fost luminița de la capătul tunelului. Treceam printr-o perioadă în care îl pierdusem pe Dumnezeu și eram supărat pe El pentru toate experiențele pe care eu le vedeam negative în viața mea (pierderea tatălui, divorțul). Pe lângă toate calitățile pe care le are, a contat foarte mult ce a reușit ea să transforme în mine. Eu am devenit un om mai bun de când am cunoscut-o pe Ramona. Am realizat că o relație este benefică nu atunci când vezi tu ce calități are celălalt, ci atunci când realizezi că scoate ce-i mai bun din tine”, a adăugat artistul.

”Eram amândoi reticenți”

Despre întâlnirea cu actuala sa soție, Ramona, Jorge afirmă că atunci când s-au cunoscut, ambii au fost reticenți.

”Eu eram pe scenă „Romeo”, ea era în public. Venea la fiecare spectacol cu Ilinca (n.r. fiica ei), și o colegă de scenă mi-a făcut cunoștință cu ea pentru a dezvolta un business. De la o întâlnire la alta, mă fascina și mai mult modul ei de a gândi și felul în care se raporta la mine și la cariera mea artistică. Eram amândoi reticenți și niciunul dintre noi nu cre- dea că vom ajunge aici. Eram ferm convinși că e doar așa, o aventură. Se pare că a început aventura vieții”, a povestit Jorge.

citește și...