Jorge a făcut bani în izolare. ”Nu ne așteptam la chestia asta”

24.06.2020, 12:00
Jorge a făcut bani în izolare. ”Nu ne așteptam la chestia asta”
Jorge a făcut bani în izolare. ”Am rupt. Sincer nu ne așteptam la chestia asta”

Cântărețul Jorge nu are motive să se plângă. Acesta a făcut bani și în perioada de izolare din cauza pandemiei de coronavirus grație afacerii pe care o are cu pijamale.

Jorge este și om de afaceri, artistul având și un brand de pijamale de lux. Produsele sale au prețuri cuprinse între 500 și 900 de lei, însă nu duce lipsă de clienți, ba dimpotrivă.

Jorge a declarat că în perioada de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coonavirus din țara noastră afacerea sa a mers foarte bine.

“Nu-mi place să mă laud, dar imaginează-ți că două luni lumea a stat în casă și a avut nevoie de pijamale. Noi în perioada cât am fost izolați, două luni, și toată lumea a stat în casă am ”rupt” cu pijamalele. Sincer nu ne așteptam la chestia asta”, a declarat Jorge pentru libertatea.ro.

“Noi am plecat la Azuga și când am ajuns la munte, în a doua, a treia zi, au început comenzile. Eram șocați, am zis că trebuie să ne întoarcem că avem treabă multă, dar ne-am mobilizat. Am făcut online comenzile, am luat materialele din Grecia, le trimiteam direct la atelier, fetele se organizau, mai lucrau și de acasă”, a adăugat el.

Jorge se află la a doua căsătorie

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona, împreună cu care are un băiețel, David.

”Ne mai contrazicem și noi, că suntem oameni, dar niciunuia dintre noi nu ne place să ne certăm. Discutăm mai aprins. Momentele când nu ne înțelegem sunt cele în care soției mele îi este foame. Atunci realizez că ne contrazicem aiurea, din nimic și o întreb ”ai mâncat?”, iar în 90% din cazuri răspunde ”Nu””, spunea Jorge despre discuțiile care apar între el și actuala sa parteneră de viață.

citește și...