Johnny Depp se întâlnește cu o avocată căsătorită. “Este o relație serioasă”

22.09.2022, 18:21

O nouă poveste de dragoste. Johnny Depp se întâlnește cu avocata Joelle Rich, care l-a reprezentat în procesul de calomnie intentat în Marea Britanie împotriva publicației The Sun. “Chimia dintre ei este de nebănuit”, spune în exclusivitate un insider despre starul din Pirații din Caraibe, 59 de ani, și avocată. “Este ceva serios între ei.”

Rich a fost unul dintre avocații care au lucrat la cazul lui Depp împotriva ziarului britanic, după ce acesta a dat în judecată publicația pentru calomnie în 2018, dar nu a făcut parte din echipa de avocați care l-a reprezentat în procesul de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard la începutul acestui an. Cu toate acestea, ea a fost prezentă în sala de judecată din Virginia pentru a-și arăta “sprijinul” pentru candidatul la Oscar.

Potrivit Us Weekly, avocata britanică s-a aflat în Virginia pentru a-și arăta “sprijinul” pentru candidatul la Oscar, potrivit usmagazine.com.

Depp și Rich s-ar fi întâlnit “discret” în hoteluri

“Nu a existat nicio obligație profesională pentru ca ea să fie acolo”, a mai spus o sursă pentru revistă, adăugând că Depp și Rich s-ar fi întâlnit “discret” în hoteluri în primele etape ale idilei lor.

Rich era căsătorită când l-a cunoscut pe Depp, dar acum divorțează de soțul ei.

Depp, relație cu un alt avocat

În timpul procesului său de defăimare împotriva lui Heard, 36 de ani, au circulat zvonuri potrivit cărora muzicianul Hollywood Vampires se întâlnea cu un alt avocat: Camille Vasquez, care a fost unul dintre avocații care îl reprezentau în acel caz. Absolventa Southwestern Law School, în vârstă de 38 de ani, a criticat ulterior speculațiile “sexiste” privind relația ei cu Depp.

“Este, de asemenea, o acuzație lipsită de etică care se face”, a declarat Vasquez pentru People în iunie. “Este nefericit și este dezamăgitor. Nu pot spune că am fost atât de surprinsă”.

Căsnicia lui Depp și a lui Heard, care s-a încheiat în 2017, a fost subiectul a două procese separate intentate de actorul din Secret Window. Originar din Kentucky a dat prima dată în judecată The Sun în iunie 2018, după ce ziarul s-a referit la el ca fiind un “bătăuș de soții” într-un articol despre implicarea sa în seria de filme Fantastic Beasts. Articolul a citat acuzații făcute anterior de Heard, care detaliau mai multe cazuri de abuz înainte de despărțirea ei de Depp în 2016.

Procesul a început în cele din urmă în iulie 2020, după întârzieri cauzate de pandemia de coronavirus. Patru luni mai târziu, Înalta Curte de Justiție din Marea Britanie a decis că articolul din The Sun nu a fost defăimător, deoarece afirmațiile vedetei Aquaman despre presupusele abuzuri ale fostului soț erau “substanțial adevărate”.

citește și...