Johanna Quaas, în vârstă de 86 de ani, a fost desemnată cea mai vârstnică gimnastă din lume

21.07.2022, 13:16

Johanna Quaas din Germania a primit recordul pentru cea mai vârstnică gimnastă de la Guinness World Records, la vârsta de 86 de ani. Ea a executat un număr la sol și la bârnă în platoul emisiunii “Lo Show dei Record” din Roma, Italia, la 12 aprilie 2012, unde recordul ei a fost certificat

Există unii oameni care sfidează vârsta și continuă să facă lucrurile pe care le iubesc. Astfel de oameni dovedesc că vârsta este doar un număr și nimic altceva. Cum ar fi această femeie în vârstă din Germania, care a primit recordul pentru cea mai bătrână gimnastă de la Guinness World Records în 2012.

Cei de la Guinness World Records au distribuit pe Instagram fotografii cu Johanna Quaas care, la vârsta de 86 de ani, a fost premiată cu recordul pentru cea mai bătrână gimnastă.

Cea mai vârstnică gimnastă

Ea era încă o concurentă regulată în competiția de amatori Landes-Seniorenspiele, potrivit legendei postării. Cei de la Guinness World Records au distribuit patru fotografii cu Johanna Quaas care o arată pe aceasta executând mișcări de gimnastică impresionante.

“Vârsta nu este nimic altceva decât un număr pentru gimnasta Johanna. În 2012, Johanna Quaas, în vârstă de 86 de ani, din Germania, a fost recompensată cu recordul pentru cea mai vârstnică gimnastă, fiind încă o concurentă regulată în competiția de amatori Landes-Seniorenspiele”, se arată în descrierea postării.

“Asta înseamnă sport și perseverență”

De când a fost distribuită, în urmă cu 13 ore, postarea a acumulat peste 4.400 de aprecieri. De asemenea, a determinat internauții să posteze mai multe comentarii.

“Uimitor”, a comentat un utilizator Instagram. “Mai multă rezistență decât mine la 27 de ani”, a scris altul. “Bravo, wow, asta înseamnă sport și perseverență”, se arată într-un alt comentariu tradus din limba turcă.

Johanna Quaas s-a născut pe 20 noiembrie 1925 în Hohenmölsen, Germania. Ea a executat un număr la sol și la bârnă în platoul emisiunii “Lo Show dei Record” din Roma, Italia, la 12 aprilie 2012, unde recordul ei a fost certificat, potrivit site-ului Guinness World Records.

citește și...