Jean Paler, speriat de facturi. ”Realizați, când vor veni, câți bani am eu de plată?”

21.11.2022, 12:39
Jean Paler, speriat de facturi. ”Realizați, când vor veni, câți bani am eu de plată?”
Jean Paler, speriat de facturi

Binecunoscutul actor de comedie Jean Paler, în vârstă de 69 de ani, a comentat pe marginea facturilor la utilități. Artistul a declarat că încearrcă să folosească energia electrică și gazele cât mai puțin și că facturile nu i-au ma venit din luna ma a acestui an. ”Realizați, când vor veni, câți bani am eu de plată?”, a spus acesta.

Jean Paler este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din țara noastră.

Artstul a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a comentat pe marginea facturilor la utilități, mărturisind că este panicat de suma pe care ar putea să o aibă de plătit în condițiile în care facturile nu i-au ma venit din luna mai.

Jean Paler, speriat de facturi. ”Îmi e foarte frică, am trimis mail-uri, am scris, i-am rugat, dar nu te bagă nimeni în seamă”

„Să fiu foarte cinstit, eu am vorbit în cabină cu colegii ei exact de facturile astea. Toată lumea asta discută. Nu prea folosesc curentul, nu prea folosesc gazele, ci doar la limită. Fac foarte multă economie, pentru că nu mi-au venit facturile din luna mai. Realizați când vor veni câți bani am eu de plată? Îmi e foarte frică, am trimis mail-uri, am scris, i-am rugat, dar nu te bagă nimeni în seamă. Suntem degeaba, suntem ai nimănui”, a declarat Jean Paler, potrivit spynews.ro.


Artistul a vorbit și despre starea sa de sănătate: „Sunt bine cu sănătatea. Funcționez pe un principiu: nu vreau să dau de lucru la preot încă vreo 10-15 ani de acum încolo. Am familia care are grijă de mine, restul mă descurc eu, încă nu am căzut atât de jos să nu pot să fac treabă și nici nu mă las. Am ambiția de a nu mă lăsa”.

citește și...