Jean Paler, șocat de prețurile de pe litoralul românesc. ”Prețurile la mare nu sunt exorbitante, sunt nesimțite!”

22.07.2022, 11:54
Jean Paler, șocat de prețurile de pe litoralul românesc. ”Prețurile la mare nu sunt exorbitante, sunt nesimțite!”
Jean Paler, șocat de prețurile de pe litoralul românesc

Îndrăgitul actor de comedie Jean Paler, în vârstă de 69 de ani, a comentat pe marginea prețurilor la mâncare și diverse servicii de pe litoralul românesc. ”Prețurile la mare nu sunt exorbitante, sunt nesimțite! Nesimțite, și măcar de ar avea servicii sau mâncare bună”, a spus artistul la postul de televiziune Antena Stars.

Jean Paler este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din țara noastră.  În prezent, acesta se află pe litoral, unde are numeroase spectacole.

La postul de televiziune Antena Stars, Jean Paler a comentat pe marginea prețurilor la mâncare și servicii de pe litoralul românesc. Artistul a spus că pentru un mic-dejun, pe litoralul românesc, a plătit suma de 25 de lei, iar pentru un prânz a plătit suma de 68 de lei.

Jean Paler, șocat de prețurile de pe litoralul românesc.”În loc de bacon am primit cel mai ieftin salam posibil”

 

”Nu m-au plătit cei care m-au chemat. Nu am servicii, nu am avut niciodată. Înainte exista un protocol al restaurantului vizavi de tine, dar nu mai există acest protocol. Prețurile la mare nu sunt exorbitante, sunt nesimțite! Nesimțite, și măcar de ar avea servicii sau mâncare bună. Este mâncare de cea mai proastă calitate… Am fost să mănânc de dimineață și am intrat la o grădină, și două ouă ochiuri, cu două felii de brânză și două de cașcaval, iar în loc de bacon am primit cel mai ieftin salam posibil, și două felii de pâine, m-au costat 25 de lei. O ciorbă de fasole, cu câțiva cartofi prăjiți, două ciocănele de pui și o salată de varză m-au costat 68 de lei”, a explicat Jean Paler, notează spynews.ro.

„Nu este problema că stau în pensia pe care o iau, ci alerg în continuare, nevoia te învață să alergi, și îi mulțumesc lui Dumnezeu că încă mai sunt căutat și mai am spectacole. Merg pe un principiu: ”Dacă am o bucată de pâine și o ceapă îmi este bine în suflet, sunt fericit”. Salariul pentru mine sunt aplauzele publicului. Mulțumită lor fac această profesie”, a mai declarat artistul.

citește și...