Janet Jackson, mărturisiri despre traumele din copilărie: ”Michael îmi zicea scroafă!”

25.01.2022, 17:14

Janet Jackson a dezvăluit că fratele ei Michael a ironizat-o din cauza kilogramelor în plus pe care le avea când era mai mică. Vedeta a mărturisit cât de mult suferea, în copilărie si că cei din jur obișnuiau să-i spună ”scroafă”. Aceasta recunoaște că are tendința de a mânca excesiv.

Janet, în vârstă de 55 de ani, susține că cei din jur obișnuiau să-i spună ”scroafă”. Janet face acuzațiile în noul ei documentar, care va fi difuzat pe 28 și 29 ianuarie.

În documentarul despre care Janet spune că „trebuia făcut”, vedeta dezvăluie problemele ei au început atunci când a jucat un rol TV în Good Times.

Acuzațiile istorice de abuz sexual asupra copiilor împotriva lui Michael

Janet avea 11 ani când a început să mănânce peste măsură din cauza emoțiilor.

Când a fost întrebată dacă a crezut că fluctuația ei de greutate a fost declanșată din cauza presiunii publicului, Janet a confirmat.

În documentarul realizat în ultimii 5 ani, Janet dezvăluie cum s-a luptat cu problemele cu greutatea de la vârsta de 11 ani. Vedeta a mai spus că s-a îndepărtat de Michael pe măsură ce au crescut și că a fost devastată când el a fost acuzat de pedofilie.

Referindu-se la acuzațiile istorice de abuz sexual asupra copiilor împotriva lui Michael, Janet spune că faptul de a fi sora vedetei a făcut-o „vinovată prin asociere”.

Documentarul, lansat la sfârșitul lunii ianuarie

Janet Jackson va sărbători 40 de ani de la lansarea primului ei album, numit după ea, lansând un nou documentar despre viața și cariera ei.

Documentarul, intitulat „JANET”, va dura patru ore și va fi difuzat de Lifetime TV și A&E în două seri consecutive.

Documentul va cuprinde momente importante din viața artistei, precum moartea tatălui ei, Joseph, în 2018, apariția din 2004 la Super Bowl, când și-a expus accidental o parte din sân, moartea fratelui ei, Michael Jackson, dar și faptul că a devenit mamă la 50 de ani.

Măritată de două ori

Janet Jackson a fost măritată cu dansatorul René Elizondo Jr (59 de ani), între 1991 și 2000, și cu miliardarul saudit Wissam Al Mana (47 de ani), între 2012 și 2017, căsnicie din care a rezultat un fiu, Eissa, de 4 ani. În prezent, cântăreața își caută pacea și un nou iubit.

 

citește și...