Elton John, dezvăluiri tăioase despre Michael Jackson: „Și-a pierdut total mințile”

14.10.2019, 18:01
Elton John, dezvăluiri tăioase despre Michael Jackson: „Și-a pierdut total mințile”
Elton John, dezvăluiri tăioase despre Michael Jackson

Elton John a făcut dezvăluiri tăioase despre Michael Jackson și despre relația sa cu regretatul artist. Cei doi au fost prieteni la începutul carierei „Regelui muzicii pop”, însă relația lor s-a răcit odată cu trecerea anilor. 

Cartea biografică a lui Elton John, lansată recent, ascunde în paginile sale mărturisiri uluitoare despre Michael Jackson. Artistul britanic a mărturisit că a fost prieten cu Michael ani întregi, însă la un moment dat a început să își facă griji din cauza izolării acestuia de lume. 

Elton John a făcut dezvăluiri tăioase despre Michael Jackson

Elton a dezvăluit că, atunci când l-a cunoscut, „Regele muzicii pop” era „cel mai adorabil copil pe care ți-l poți imagina”. 

„La un moment dat în anii ce au urmat, el a început să se izoleze de lume și de realitate, la fel cum a făcut-o Elvis Presley. Dumnezeu știe ce se întâmpla în capul lui, iar Dumnezeu știe ce de ce medicamente era plin, dar de fiecare dată când l-am văzut, la maturitate, m-am gândit că bietul băiat și-a pierdut total mințile. Nu mă refer la un mod ușor. Era total bolnav psihic, o persoană lângă care e deranjant să te afli”, a scris John în cartea biografică, scrie Daily Mail.

Muzicianul a mai povestit și că, la una dintre petrecerile unde l-a invitat pe solist, l-a găsit pe Michael jucându-se cu fiul îngrijitoarei casei: „Dintr-un anume motiv, nu putea să facă față companiei adulților”.

citește și...