Jador și Bogdan Mocanu au revenit în casa ‘Puterea dragostei’. ‘Unul dintre noi trebuie să rămână’

16.11.2020, 21:25
Jador și Bogdan Mocanu au revenit în casa 'Puterea dragostei'. 'Unul dintre noi trebuie să rămână'
Jador și Bogdan Mocanu au revenit în casa 'Puterea dragostei'

Ediția de luni, 16 noiembrie, a emisiunii ‘Puterea dragostei’ a fost una cu surprize majore pentru fetele din casă! Jador și Bogdan Mocanu au revenit în show-ul matrimonial de la Kanal D. 

Încă de la intrarea în casă, cei doi foști concurenți au fost plăcuți de fete. Aya și Adriana au dansat cu Bogdan Mocanu, spre dezamăgirea băieților din casă.

Jador: Ce căutăm aici? A venit Bogdan după Aya!
Alexandra: Aya a zis că îi place foarte mult de tine și că se vede într-o relație cu tine și acum în emisiune spune să tac din gură că poate aude Marinescu. 
Mocanu: Unul dintre noi trebuie să rămână. 

Jador și Bogdan Mocanu, din nou la ‘Puterea dragostei’

Se pare că Aya îl place pe Bogdan Mocanu, iar concurenții din casa ‘Puterea dragostei’ au dat-o de gol.

Mariana: Când vorbea cu Bogdan la telefon nu i-a mai răspuns lui Marinescu la mesaje. 
Andrada: Părerea mea este că îi place foarte mult de Bogdan și Marinescu este acum pe locul doi.

Adriana: Am avut un conflict cu Aya. Îi place foarte mult de tine, vrea o relație cu tine (…) Nu e niciun secret, dar nu vrea să recunoască. 

Bogdan Mocanu: Măi, hai să lămurim, să nu se înțeleagă greșit. Mi-a zis Jador de ea, că e o fată care e drăguță și am văzut-o și eu. Da, e drăguță.

Jador și Bogdan Mocanu au fost prezenți în primele două sezoane de la ‘Puterea dragostei’, iar primul sezon a fost câștigat de Bogdan Mocanu. În timpul competiției, Jador a avut o relație tumultuoasă cu Ella, dar Mocanu cu Roxana și Andra Voloș.

Bogdan Mocanu s-a despărțit definitiv de Andra Voloș

Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la 'Puterea Dragostei' s-au împăcat

Câștigătorul primul sezon ‘Puterea dragostei’ s-a săturat să mai fie acuzat că a înșelat-o pe șatenă, așa că a decis să spună adevărul.

Bogdan Mocanu a spus că este dezamăgit de Andra. Conform declarațiilor lui, tânăra se întâlnea deseori cu persoane care nu erau pe placul lui.

‘Astea sunt niște zvonuri aruncate, ca să se atragă atenția asupra mea. Probabil Andra era preocupată să pună poze în fundul gol pe Instagram sau să iasă cu fel și fel de terminate și terminați. Sau să-și facă bilet și să se ducă la Istanbul, lucru pe care mi l-a jurat pe toți membrii familiei ei că nu-l va face niciodată și să mă dezamăgească’, spunea Bogdan Mocanu, în urmă cu două luni.

citește și...