Jador, alături de mama lui la ”Chefi la cuțite”

08.03.2021, 13:19
Jador, alături de mama lui la ”Chefi la cuțite”
Jador vine alături de mama lui la ”Chefi la cuțite”

În sezonul 9 pretențiile sunt de nota 10 la ”Chefi la cuțite”. Căutările continuă și în ediția din seara aceasta, de la ora 20.30, cu concurenții surprinzători și farfurii sofisticate.

Duminică seara, chefii s-au luptat în preparatecare au avut ca element principal fasolea, ingredient ce a fost ridicat la nivel de artă prin măiestria celor trei. Câștigător a fost chef Cătălin Scărlătescu, care a mai adăugat o amuletă în portofoliu. În aceasta seară, competiția va fi jurizată de Chef Patrizia Paglieri, iar tema va fi cel puțin surprinzătoare.


Concurenți cu diverse profesii și pasiuni își vor încerca norocul în ediția de luni seara a audițiilor pe nevăzute. Inventatori, pictori, cofetari, artiști sau profesori de condus defensiv vin în fața lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu pentru a obține mult râvnitul cuțit. Printre toți aceștia se numără și Jador. Cântărețul nu vine singur, ci alături de mama sa, care va face niște declarații surprinzătoare odată ajunsă în platoul emisiunii. Miza pentru el este una foarte mare. “Mi-a zis soră-mea să nu mai vin acasă daca nu aduc cuțitul!”, a declarat artistul.

Sezonul 9 ”Chefi la cuțite a început în luna februarie

Duminică, 28 februarie 2021, ”Chefi la cuțite” a revenit la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1. O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

citește și...