Ivana Knoll, “cea mai sexy fană a Cupei Mondiale”, în lacrimi. Modelul a devenit o mare senzație pe Instagram

22.12.2022, 16:15

IVANA KNOLL, care a devenit celebră ca fiind “cea mai sexy fană a Cupei Mondiale”, a izbucnit în lacrimi la plecarea din Qatar. Super-fanii croați au fost văzuți la toate meciurile lor din timpul turneului. “Plecarea de la Doha este atât de grea pentru mine. Amestecat cu fericire, tristețe și confuzie la un loc, îmi va lipsi foarte mult acest loc”.

Într-o înregistrare video încărcată pe povestea ei de pe Instagram, în timp ce se afla pe aeroportul internațional din Doha, ea purta un tricou al Croației și părea vizibil supărată.

Ivana a însoțit videoclipul cu mesajul: “Plecarea de la Doha este atât de grea pentru mine. Amestecat cu fericire, tristețe și confuzie la un loc, îmi va lipsi foarte mult acest loc”, transmite The Sun.

“Ai venit în Qatar ca model și ai plecat ca Superstar internațional”

Ivana a captat atenția lumii cu modul ei unic de a-și arăta dragostea pentru partea de națiune. Și mulți dintre fanii ei au lăudat-o pentru realizările sale din timpul Cupei Mondiale.

Unul dintre ei a scris: “Ai venit în Qatar ca model și ai plecat ca Superstar internațional”.

“Ești cea mai bună femeie croată pe care am văzut-o vreodată”

Un al doilea a comentat: “Mulțumesc Ivana pentru că ne-ai reprezentat cu dragoste și mândrie frumoasa noastră țară”.

Un al treilea a adăugat: “Ești cea mai bună femeie croată pe care am văzut-o vreodată”.

Cu toate acestea, ea nu a apucat să-și vadă echipa în finală, deoarece a fost eliminată de eventualii câștigători, Argentina. În ciuda regulilor de modestie din Qatar, ea a purtat sutiene, rochii în carouri și jambiere strâmte pe stadioane, lăsând fanilor săi puține lucruri pe care să și le imagineze. Fiind cel mai înfocat fan al Croației, ea nu s-a temut niciodată de poliția locală, susținând că simțul ei vestimentar nu face rău nimănui.

Ea și-a văzut numărul de urmăritori pe rețelele de socializare crescând cu milioane în timpul Cupei Mondiale, ea având acum 3,4 milioane de urmăritori pe Instagram.

Costumele roșii și albe au devenit populare printre paparazzi și alți suporteri, ea pozând pentru selfie-uri cu ei.

citește și...