FOTO / Ștefania, iubita lui Speak, criticată. ”Eu nu înțeleg răutatea asta nefondată și nejustificată”

05.10.2020, 14:03
FOTO / Ștefania, iubita lui Speak, criticată. ”Eu nu înțeleg răutatea asta nefondată și nejustificată”

Ștefania, iubita lui Speak, a fost criticată după ce s-a fotografiat în costum de baie, în vacanță. reacția acesteia nu a întârziat să apară.

Ștefania și Speak au fost în vacanță alături de Smiley și de iubita sa, Gina Pistol. Ștefania, care este foarte actrivă pe rețelele de socializare, a postat numeroase fotografii cu ea din vacanță, în care apare în costum de baie. Iubita lui Speak a primit numeroase critici, astfel că s-a dezlănțuit pe contul său de socializare.


”Am primit un comentariu și un mesaj de la același cont la ultima postare. Un cont fals, normal, persoana probabil și-a dorit să rămână anonimă, în care mă ceartă că pun poze ”dezbrăcată”, adică de la plajă. Eu nu înțeleg treaba asta, de ce să cerți pe cineva care-și pune poze la plajă.

Pot să pun 100 dacă eu stau 100 de zile, în fiecare zi la plajă. Eu nu înțeleg răutatea asta nefondată și nejustificată. Adică de ce? De ce ți-ai pierde timpul să fii rău dacă ție nu îți convine o chestie, nu-ți convine că cineva a postat o poză în costum de baie? Și poza nu este vulgară, nu stau în nicio poziție vulgară. Eu cred că răutatea asta pornește din frustrare”, a răbufnit Ștefania, potrivit spynews.ro.

Speak a intervenit și el în apărarea iubitei sale.

”Măi, era cont de ală fără urmăritori, știu al cui este, gata”, a comentat muzicianul.

Ștefania și Speak se pregătesc de nuntă nuntă

Speak și-a cerut iubita, Ștefania, în căsătorie pe durata participării în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Acum, cei doi artiști se pregătesc de nuntă. Speak și Ștefania au dezvăluit cine vor fi nașii lor de cununie. De asemenea, ei au stabilit ca chef Sorin Bontea să fie cel care le gătește la nuntă.

”Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a dezvăluit Speak în cadrul unui interviu pe care l-a acordat după ce s-a întors din ”Asia Express”.