Iuliana Tudor face mărturisiri. ”Nu-mi ascund vulnerabilitățile și încerc să rămân om”

01.06.2021, 16:03
Iuliana Tudor face mărturisiri. ”Nu-mi ascund vulnerabilitățile și încerc să rămân om”

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Tudor a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu.

Iuliana Tudor a afirmat, în cadrul unui interviu pentru libertateapentrufemei.ro, că perioada de pandemie a învățat-o să trăiască mai simplu. ”Pandemia m-a învățat să trăiesc mai simplu. Să trăiesc în prezent și să celebrez mai mult viața, cu tot ce aduce în fiecare zi”, a spus vedeta TV. ”Trăiesc clipa, am grijă mai mult de mine și de cei dragi, sunt mai cumpătată în legătură cu tot ce consum, m-am acordat mai atent cu natura, cu animalele cu tot ce e în jurul meu, iubesc și iert mai mult”, a adăugat aceasta.

Întrebată despre sensibilitățile sale, Iuliana Tudor a afirmat: ”A fi vulnerabil nu e deloc o slăbiciune, dimpotrivă. E un semn că nu ți-ai pierdut sufletul. Nu-mi ascund vulnerabilitățile și încerc să rămân om, nu robot”. ”Cred cu tărie într-un principiu: dacă vreau să schimb lumea, trebuie să încep cu mine. Și atunci… asta fac. Dacă fiecare ar gândi așa, cu siguranță lumea s-ar schimba în bine. Mai cred că puterea exemplului ajută”, a completat prezentatoarea de televiziune.

Iuliana Tudor este căsătorită și are un băiețel

Prezentatoarea emisiunii ”Vedeta populară”, de la TVR, este căsătorită și are un băiețel, Tudor.

Iuliana Tudor l-a cunoscut pe soțul ei în noaptea de Înviere, în urmă cu peste 20 de ani, chiar în biserica în care fusese botezată.

”Îmi place să spun că întâlnirea noastră a fost una predestinată. Cu siguranță, Dumnezeu mi l-a dăruit în noaptea aceea. Ascultam slujba, era lângă mine, l-am întrebat banal ”cât e ceasul” (foarte inteligent) să mă bag în seamă cumva… la care el îmi arată un mare ceas pe peretele bisericii fix în fața noastră. Am râs împreună și de atunci suntem împreună…”, a dezvăluit Iuliana Tudor într-un interviu.

citește și...