Iuliana Marciuc spune tot despre Adrian Enache. ”Este foarte romantic și plin de surprize”

21.11.2022, 14:34
Iuliana Marciuc spune tot despre Adrian Enache. ”Este foarte romantic și plin de surprize”
Iuliana Marciuc spune tot despre Adrian Enache

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, în vârstă de 55 de ani, a dat detalii despre relația cu partenerul său de viață, binecunoscutul cântăreț Adrian Enache, în vârstă de 56 de ani. ”Este foarte romantic și plin de surprize”, a spus vedeta TV despre Adrian Enache. Cei doi au împreună un băiat pe nume David.

Cântărețul Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară. Deși Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu de foarte mulți ani, cei doi nu sunt căsătoriți.

Iuliana Marciuc a făcut dezvăluiri despre Adrian Enache și despre fiul lor, David, într-un interviu pentru revista Viva.

Iuliana Marciuc spune tot despre Adrian Enache. ”Cred că ăsta este unul dintre secretele unei relații trainice și frumoase”

”Da. Este foarte romantic și plin de surprize. Și cred că ăsta este unul dintre secretele unei relații trainice și frumoase. Să ai grijă de iubire, partenerii să aibă grijă unul de celălat și împreună de iubirea lor. Cam asta este urarea pe care eu vrea să o fac tuturor celor care ne citesc sau ne ascultă acum. Cu surprize, cu timp petrecut împreună, de la o vacanță, la o cină, la o plimbare în parc. Orice eveniment care să te apropie și să petreci un timp calitativ cu partenerul tău/partenera ta”, a spus Iuliana Marciuc.

Despre David, băiatul ei și al lui Adrian Enache, vedeta TV a declarat: ”El deocamdată, cu titlu de hobby, joacă în filme de scurt metraj, merge la castinguri, merge în continuare Academia de televiziune Buftea în fiecare sâmbătă. Merge de cinci ani și îi place acest lucru dar, deocamdată este în perioada de căutări și îi dorim să facă alegerea cea mai potrivită pentru el. David a împlinit pe 28 octombrie 17 ani”.

citește și...