Iuliana Marciuc, dezvăluiri din povestea de dragoste cu Adrian Enache. ”În relația noastră nu există monotonie”

04.03.2022, 16:45
Iuliana Marciuc, dezvăluiri din povestea de dragoste cu Adrian Enache. ”În relația noastră nu există monotonie”
Iuliana Marciuc, dezvăluiri din povestea de dragoste cu Adrian Enache”. ”În relația noastră nu există monotonie”

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, în vârstă de 54 de ani, a făcut dezvăluiri din relația sa cu cântărețul Adrian Enache, în vârstă de 55 de ani, împreună cu care are un băiat care se numește David. Vedeta a povestit cum se înțelege cu partenerul ei și cum gestionează momentele tensionate care apar în cuplu.

Cântărețul Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară. Deși Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu de foarte mulți ani, cei doi nu sunt căsătoriți.

Iuliana Marciuc a dat detalii, pentru revista Viva, despre relația dinte ea și Adrian Enache. Aceasta a explicat cum se înțelege cu partenerul său, dar a vorbit și despre momentele tensionate care mai apar în cuplu.

Iuliana Marciuc, dezvăluiri din povestea de dragoste cu Adrian Enache. ” Discutăm toate lucrurile împreună și rar ne facem reproșuri”

”Fiecare respectă libertatea celuilalt, suntem persoane foarte independente și am învățat să trăim unul cu celălalt. Am învățat și că iubirea se întreține și permanent avem grijă de ea. Chiar dacă sentimentele se mai transformă în timp, am fost avantajați, pentru că ele ne-au sudat și mai mult relația. Pe lângă iubire, există o admirație și un respect față de ceea ce face celălalt și care ne face permanent să mergem mai departe. Mai e și faptul că Adrian vrea de fiecare dată să surprindă și m-a învățat și pe mine. În relația noastră nu există monotonie”, a declarat Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc, alături de partenerul ei de viață, Adrian Enache
Iuliana Marciuc, alături de David, fiul ei și al lui Adrian Enache

Despre discuțiile care apar în cuplul lor, vedeta a spus: ”De obicei, se mai iscă din contraziceri pe subiecte care țin de profesia noastră. Dacă ar fi să vorbesc despre o perioadă mai lungă în care am stat supărați… poate a fost aceea în care fiecare a avut nevoie să se regăsească… Micile nemulțumiri sunt foarte rare în familia noastră și țin mai mult de contraziceri. Supărarea însă nu o ținem niciunul, niciodată și, așa cum se zice, nu uităm să ne spunem noapte bună și nici nu ne culcăm supărați. Discutăm toate lucrurile împreună și rar ne facem reproșuri. Evident, dintre noi doi eu sunt mai diplomată și am învățat în timp că cel mai bine este atunci când ies scântei să găsesc cum să fac lucrurile să se calmeze”.

 

citește și...