Iuliana Marciuc, despre motivul pentru care nu s-a măritat cu Adrian Enache. ”Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…”

01.04.2021, 17:05
Iuliana Marciuc, despre motivul pentru care nu s-a măritat cu Adrian Enache. ”Când căsătoria nu este făcută în tinerețe...”
Iuliana Marciuc, despre motivul pentru care nu s-a măritat cu Adrian Enache. ”Când căsătoria nu este făcută în tinerețe...”

Vedeta de televiziune Iuliana Marciuc a făcut dezvăluiri din relația pe care o are cu binecunoscutul cântăreț Adrian Enache. Acesta a explicat de ce nu s-au căsătorit deși formează un cuplu de foarte mulți ani.

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară. Deși Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu de foarte mulți ani, cei doi nu sunt căsătoriți. Prezentatoarea de la Televiziunea Națională a vorbit despre acest subiect în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”Nu, nu m-am răzgândit, atâta timp cât văd în jurul meu destrămându-se atâtea povești. Multe dintre ele cu final neașteptat. Da, consider că, de cele mai multe ori, când căsătoria nu este făcută în tinerețe, aduce cu sine tot felul de îngrădiri mai mult în mintea celor implicați decât în realitate”, a declarat Iuliana Marciuc.


Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache. ”Nu ne plictisim niciodată unul de altul”

Iuliana Marciuc a explicat cum a fost această perioadă în care atât ea, cât și Adrian Enache au stat mai mult pe acasă.

”Cred că pentru foarte multe cupluri a fost o perioadă de încercări. Au rămas însă împreună cei care au avut o bază reală, solidă. Noi nu ne plictisim niciodată unul de altul, așa că nu ne-am plictisit nici de această dată. Timpul a trecut foarte repede pentru că am încercat în fiecare zi să aducem ceva nou: fie un meniu pregătit special, un joc de cărți alături de David, un film pe care îl vedeam împreună sau o discuție online cu prietenii de departe. Am descoperit că putem face multe lucruri împreună. Eu am făcut gimnastică online, Adrian și-a continuat activitatea fizică mergând la alergări. Am găsit zilnic ceva de făcut pentru a petrece un timp calitativ”, a spus vedeta TV.

Iuliana Marciuc a vorbit și despre momentele tensionate din cuplu: ”Supărarea nu o ținem niciodată și, sincer, niciodată nu trebuie să te culci supărat și să uiți să spui „Noapte bună!. Este evident că dintre noi doi eu sunt cea mai diplomată și am învățat cu timpul că e mai bine, atunci când ies scântei, să dispar din cameră. Atunci, Adrian râde și îmi spune: „Ce faci, iar m-ai lăsat să dezbat singur?”. Și așa-zisa ceartă se transformă într-un nou prilej de înțelegere”.

citește și...