Iuliana Marciuc, despre celebritate. ”Nu-mi place anonimatul”

27.04.2021, 15:31
Iuliana Marciuc, despre celebritate. ”Nu-mi place anonimatul”
Iuliana Marciuc, despre celebritate. ”Nu-mi place anonimatul”

Vedeta de televiziune Iuliana Marciuc a explicat care sunt, din punctul său de vedere, avantajele și dezavantajele celebrității.

Iuliana Marciuc este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi. Despre ce înseamnă pentru ea celebritatea a făcut aceasta declarații în cadrul unui interviu pentru revista Viva.”Sincer, avantajele sunt mult mai multe decât ceea ce numesc eu dezavantaje. Sigur, e greu să te obișnuiești să fii privită permanent, dar este și o provocare. Nu, nu m-aș fi pierdut niciodată în anonimat. Nu-mi place anonimatul, iar dezavantajele care vin odată cu prezența într-un spațiu public le iau ca pe provocări. Eu îmi asum întotdeauna ceea ce am spus și felul în care m-am comportat, iar „cenzura” vine din dorința de a mă simți eu bine cu mine, și nu pentru a face pe plac altora”, a declarat prezentatoarea TV.

Iuliana Marciuc a dezvăluit care au fost cele mai dificile momente din cariera sa, când a trebuit să intre în direct la TV deși trecea prin momente grele: ”Cea mai grea a fost ziua în care, cu doar câteva minute înainte de a intra într-o emisiune live, cred că era o emisiune în care răspundeam scrisorilor de la telespectatori, am aflat că a decedat fosta mea soacră, de care eram foarte legată. A murit fulgerător și nimeni nu se aștepta, iar eu a trebuit să intru în direct doarece nu exista nicio soluție să fiu înlocuită”.

Iuliana Marciuc formează un cuplu cu Adrian Enache

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară. Deși Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu de foarte mulți ani, cei doi nu sunt căsătoriți.

Prezentatoarea de la Televiziunea Națională a vorbit despre acest subiect: ”Nu, nu m-am răzgândit, atâta timp cât văd în jurul meu destrămându-se atâtea povești. Multe dintre ele cu final neașteptat. Da, consider că, de cele mai multe ori, când căsătoria nu este făcută în tinerețe, aduce cu sine tot felul de îngrădiri mai mult în mintea celor implicați decât în realitate”.

Iuliana Marciuc a vorbit și despre momentele tensionate din cuplu: ”Supărarea nu o ținem niciodată și, sincer, niciodată nu trebuie să te culci supărat și să uiți să spui „Noapte bună!. Este evident că dintre noi doi eu sunt cea mai diplomată și am învățat cu timpul că e mai bine, atunci când ies scântei, să dispar din cameră. Atunci, Adrian râde și îmi spune: „Ce faci, iar m-ai lăsat să dezbat singur?”. Și așa-zisa ceartă se transformă într-un nou prilej de înțelegere”.

citește și...